Eve Online > Dyskusje ogólne
Okradzenie konta
Aenyeweddien:
Murwa kać właśnie zobaczyłam że GM Nova się podpisuje "GM Nova Senior Game master" więc kto jest nad Nim??
SokoleOko:
--- Cytat: Aenyeweddien w Marzec 03, 2011, 20:03:51 ---Murwa kać właśnie zobaczyłam że GM Nova się podpisuje "GM Nova Senior Game master" więc kto jest nad Nim??
--- Koniec cytatu ---
CCP Hellmar :P
Shamoth:
Możesz jeszcze spróbować zagrać tak, że kupisz GTC przekonwertujesz na PLEX a oni niech sobie oba "wezmą" i niech ci zwrócą to za co zostały wcześniej kupione... pewnie chodzi o kasę, że ktoś sobie darmowe 30 dni nabił twoim kosztem.
Frankie:
Z SGM Nova trzeba jak z dzieckiem. Jemu trzeba wszystko łopatologicznie punkt po punkcie rozpisać najlepiej jeszcze z podziałem czasowym co kiedy i jak się działo. Jeśli ma on rozpisane wszystko to zazwyczaj się przygląda takiej petycji dokładniej. Ciężkie są z nim początki, ale w miarę rozwoju petycji się rozkręca, a jak w pewnym momencie uświadomi sobie, że strzelił gafę i zrobił jakiś oczywisty błąd lub coś olał to znacznie przyspiesza z rozwiązaniem sprawy i jeszcze na każdym kroku przeprasza (to chyba w momencie gdy zaczyna odczuwać, że mu się pod tyłkiem zrobiło gorąco). Podsumowując do niego trzeba mieć cierpliwość i da się dużo załatwić jak człowiek wytrzyma jego styl załatwiania petycji. No i jest SGM więc zbyt dalekiej drogi odwoływania od niego nie ma.
Ptysiu:
--- Cytat: Frankie w Marzec 04, 2011, 17:36:48 ---Z SGM Nova trzeba jak z dzieckiem. Jemu trzeba wszystko łopatologicznie punkt po punkcie rozpisać najlepiej jeszcze z podziałem czasowym co kiedy i jak się działo. Jeśli ma on rozpisane wszystko to zazwyczaj się przygląda takiej petycji dokładniej. Ciężkie są z nim początki, ale w miarę rozwoju petycji się rozkręca, a jak w pewnym momencie uświadomi sobie, że strzelił gafę i zrobił jakiś oczywisty błąd lub coś olał to znacznie przyspiesza z rozwiązaniem sprawy i jeszcze na każdym kroku przeprasza (to chyba w momencie gdy zaczyna odczuwać, że mu się pod tyłkiem zrobiło gorąco). Podsumowując do niego trzeba mieć cierpliwość i da się dużo załatwić jak człowiek wytrzyma jego styl załatwiania petycji. No i jest SGM więc zbyt dalekiej drogi odwoływania od niego nie ma.
--- Koniec cytatu ---
Ja nie wytrzymałem. Dlatego mniej więcej od roku mam otwartego epic arc-a bez mozliwości jego ukończenia czy zamknięcia.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej