Eve Online > Wsparcie techniczne
UWAGA - Incursion 1.2 (teoria)
Starakopara:
" Moze nie wszystkie"... To mi przypomniało aferę z dyskami 300 i 500 GB od Seagate, model Barracuda. Z rego co pamiętam jakaś partia tychże dysków miała coś zwalone ( nie pamiętam, co, jestem laikiem w tych sprawach, podobnie jak Herezja ) a wydało się to w momencie gdy te dyski po jakimś pół roku działania nagle przestawały być widoczne podczas uruchamiania systemu. Komp nie dawał się odpalić i takie tam. a linie telefoniczne supportu Seagate`a zaczęły puchnąć od telefonów od wqrwionych userów. Może te karty graficzne też mają jakiegoś ukrytego babola, który ujawnił się nieszczęśliwie po kolejnym paczu do Incursion.
[VIDE] Herezja:
Wynikało by z tego @Koparko, że coś co bylo zaimplementowane w nowego klienta EVE wymusiło ukazanie się tego babola, o którym piszesz.
Starakopara:
To tylko przypuszczenia i spekulacje..
Pynio:
Świetnie... wgrałem bios do AB9 a mam AB9 PRO... ale jestem zakręcony... EDIT - biosy są identyczne dla obu płyt, więc po prostu zwiecha.
Co do Eve, to jak pisałem. Nie miałem do tej pory żadnych problemów, zadnych zwiech, czy to na 1 czy na dwóch monitorach. Dx9/10, aa, HDR, bloom. Teraz zszedł patch i brak karty w slocie. Nic więcej.
F-YU:
::kilka patchy temu::
moja karta grafiki po odpaleniu evki po patchu zaczynała się bardzo mocno grzać, wentylator nie reagował i nie zwiększał obrotów - doprowadzało to do przegrzewania sie karty,
artefaktów i do restartu sterownika gpu recovery czy coś takiego.
zmieniałem sterowniki nic to nie dało - wkońcu wywaliłem standardowe chłodzenie i zrobiłem swoje własne 120mm wentylator 8) podpiętne bezpośrednio do zasilacza...
ja bym za twoją awarię winił niesamowitej jakości plastikowe chłodzenia montowane na grafikach :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej