Eve Online > Wsparcie techniczne

UWAGA - Incursion 1.2 (teoria)

(1/9) > >>

Pynio:
Witam

Do rzeczy:

Aktualizacja do Incursion 1.2 - odpalenie Eve online. 2x zawieszenie się grafiki podczas wylotu ze stacji, dzwięk jest, nie ma obrazu. Po dwukrotnym restarcie kompa (alt-f4, alt - tab, ctrl-alt-del nie działa) - grafika już nie wstała. Bios informuje o braku karty graficznej.
Poniżej specyfikacja kompa (skrócona) + tryb gry

Abit AB9 z ostatnim biosem
GF Nvidia 8800 GTX Gigabyte - stery 260.xx (nie wiem bo już komp nie wstał)
Win 7 ultimate N 64 bit
tryb gry: fixed window 2x 1980x1024

Jutro sprawdzę grafę, jeśli nie wstanie to podziękuję Panom z CCP... Nic innego nie zdążyłem włączyć, komp pochodził z 10 minut całych prób odpalenia Eve.

SokoleOko:
Ciekawe - mam tą samą grafikę i dokładnie te stery (260.99 - październik 2010). Od Incursion ciągłe zwiechy, krzaki, artefakty. Poziom ustawień nie ma znaczenia, problemy bardzo często pojawiają się po session change (dock, skok przez gate'a). Regularnie wywala mi się sterownik grafiki.

Stery 260.99, bo robiłem rollback z 266.58 - na tych styczniowych było jeszcze gorzej.

Pynio:
:) No to widzisz Sokole... ja jakoś nie narzekałem na nic do dzisiaj. Niestety raz, a dobrze...

Oxylan:
Wrzuć posta na eve-o ciekawe co napiszą... Fakt EvE ma tendencje do krytycznych zonków,  gra która potrafi spowodować problemy takie jak wywalenie z windowsa plików bot.ini ( patch ponad rok czy dwa lata temu) czy spowodować problemy o których piszesz, ostatnio dręczą mnie blue screny zwłaszcza jak bawię się w PI, komp czasem odpala dopiero za trzecim razem po zimnym resecie, aż strach grać ...

[NF] Masa Huku:
Ogólnie inkurzja i upiękrzenie chyba niezbyt korzystnie wpłyneły na grę. Co rusz ktoś narzeka na wywałki do pulpitu, krzaki, piktogramy, ubytki w teksturach (u mnie :P), aczkolwiek gra jeszcze nie próbuje niszczyć mi podzespołów resetując kompa  :P i wszystko na kartach z pod szyldu NVIDIA  :-\

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej