Śmietnisko > Off Topic
Film - Bitwa Warszawska 1920
SokoleOko:
Zgódźmy się, że po prostu pewne sceny nie nadają się do oglądania z popcornem w ręku ;)
Dormio:
--- Cytat: SokoleOko w Luty 15, 2011, 14:23:51 ---Zgódźmy się, że po prostu pewne sceny nie nadają się do oglądania z popcornem w ręku ;)
--- Koniec cytatu ---
Tia, właśnie naszła mnie refleksja, że to może ja jestem spaczony i brutalne sceny na mnie nie robią już wrażenia... oczywiście popcorn i u mnie nie wchodzi w grę.
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: Herezja w Luty 15, 2011, 13:37:24 ---...
Samych akcji dość drastycznych w Katyniu nie uświadczysz wiele może dopiero pod sam koniec ale ... to już nawet dla mnie było z deczka za mocne ];).
...
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: SokoleOko w Luty 15, 2011, 14:05:22 ---Bo od początku wiesz, że to jest zobrazowanie faktów. Tu nie ma żadnego przymróżenia oka. Zgadzam się z HammerSnake, że końcówka jest po prostu wstrząsająca i świadomie drugi raz bym tego nie obejrzał.
--- Koniec cytatu ---
Sokole czytaj uważnie dyskusje ];ppppppp
Młotek nie miał okazji oglądać tego filmu ];)
SokoleOko:
Też tak mam, że wszystkie brutalności w filmach biorę w nawias i czasem wybucham śmiechem, ale "Katyń" był pierwszą produkcją od dawna, która mną potrząsnęła.
Starakopara:
--- Cytat: SokoleOko w Luty 15, 2011, 14:59:40 ---Też tak mam, że wszystkie brutalności w filmach biorę w nawias i czasem wybucham śmiechem, ale "Katyń" był pierwszą produkcją od dawna, która mną potrząsnęła.
--- Koniec cytatu ---
podpisuję się pod wypowiedzią SokolegoOka, mnie najbardziej poruszyła scena w której jest tylko czarny ekran a w tle muzyka fortepianowa
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej