Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Czy dominacja NC stanowi problem ? [PL]

<< < (36/48) > >>

HammerSnake:
Problemem eve nie jest nc , stada kerbirow etc ,ale to że to nie jest gra pvp. Zakodujcie sobie to w końcu. To jest gra ekonomiczna - simsy.
NC jak i cała stagnacja etc to już jest tylko skutkiem do którego musiało dojść.

Czy w grze pvp dowódca floty w czasie ataku na jakiś inny teren zastanawiałby się czy rzucić x statki do walki -bo przecież tamci mogą wrzucić więcej?

Każdy statek jest przeliczany na żywą gotówkę ,a każde działania militarne jest najpierw rozpatrywane w kontekście bezpieczeństwa kurwidołków ,bot dołków , moonów na których automatycznie kopana jest kasa na posach etc.
O ile na początku gry był jeszcze sens ideowych walk o teren etc . To teraz gdy już każdy nachapał się swojego to po co ma narażać wszystko dla zabawy pvp? Bo to nie jest gra pvp. Ktoś tam wspomniał o dziesiątkach systemów ,w których fruwają boty, taśmowo schodzące codziennie super kapsle za tysiące dolarów , konflikty żeby przesunąć granice od bot dołków etc. Coś tam sokół wspomniał ,że ludzie z "góry" chełpili się dziesiątkami tysięcy dolarów z bootowanych isków, ktoś tam wymienił jakąś liczbę w tysiącach przy pobraniach jakiegoś bot programu .
Do tego ccp które samo się zajmuje handlem iskami na realną gotówkę i wcale się nie przejmuje boterami etc. Ba dali nawet możliwość legalnego handlu postaciami.
Wszyscy  trzymają się za ręce i farmią dalej swoje miliardy.

Nie ma co się napinać barbarzyńskie południe i cywilizowana północ. Wszędzie jest tak naprawdę taka sama stagnacjai ten sam syf . Już sobie wyobrażam ,żeby ktoś w Covenie powiedział biorę tytany etc i lecimy spalić tych obok. Od razu by się pojawiło puknij się w czoło- narażasz nasze interesy ,kurwidołki, kopiące posy ,etc bla i tak jest w gruncie rzeczy wszędzie i przedewszystkim po co? Jaki w tym interes?Bo to jest gra interesów ,a nie pvp.

Ot w nc mamy już finalną wersje eve i skupiają zwyczajnie najwięcej graczy dla których ta gra została stworzona . To jest zwyczajne second life w którym przy smykałce do interesów można zrobić mnóstwo pieniędzy.
Trudno się dziwić ,że przy takim profilu gry odsetek pvperów jest malutki . Możesz się napinać na cipeczki etc ,ale to ty zwyczajnie pomyliłeś gry.Bo to nie jest gra pvp.
Masz racje ,że w grze pvp kasa byłaby farmiona na jakiegoś tytana,xyz etc  tylko po to ,żeby zaraz nim polecieć komuś dać w mordę etc ,ale po raz kolejny zaznaczę to nie jest gra pvp.

SokoleOko:
Hammer, right.... widać, że już nie grasz.

Tymczasem: http://eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=8876360 i padł nod. Od 15 minut nie mogę się zalogować w Wicked Creek.

HammerSnake:

--- Cytat: SokoleOko w Luty 13, 2011, 17:32:41 ---Hammer, right.... widać, że już nie grasz.

--- Koniec cytatu ---
Znaczy się? Wiesz jak gadam pierdoły to mógłbyś mi rzucić jakieś inne światło na te sprawy. Idiotą nie jestem i jak mi ktoś przedstawi argumenty to nie stoję ciągle jak debil przy jednym stanowisku?
Czy może tak jak covenowcy masz zabronione wypowiadanie się sensownie w dyskusjach jedynie możesz rzucać legalnie mięsem na prawo i lewo?

SokoleOko:

--- Cytat: HammerSnake w Luty 13, 2011, 18:44:53 ---Znaczy się? Wiesz jak gadam pierdoły to mógłbyś mi rzucić jakieś inne światło na te sprawy. Idiotą nie jestem i jak mi ktoś przedstawi argumenty to nie stoję ciągle jak debil przy jednym stanowisku?

--- Koniec cytatu ---

W Eve poza PvP nic nie ma sensu. Każda inna aktywność jest mechaniczna, powtarzalna i do bólu nudna. Bicie krzyżyków - jeśli ciekawe za pierwszym razem, potem farma. Produkcja/inwencja/PI - klikfest. Mining? To już w ogóle żart, bo minsy biorą się z Dronkowa, a nie z kopania, chyba że ktoś ma zamiar kopać velda w hisecu.

Dla mnie jest to gra pure PvP.

Soulscream:

--- Cytat: SokoleOko w Luty 13, 2011, 20:18:32 ---W Eve poza PvP nic nie ma sensu. Każda inna aktywność jest mechaniczna, powtarzalna i do bólu nudna. Bicie krzyżyków - jeśli ciekawe za pierwszym razem, potem farma. Produkcja/inwencja/PI - klikfest. Mining? To już w ogóle żart, bo minsy biorą się z Dronkowa, a nie z kopania, chyba że ktoś ma zamiar kopać velda w hisecu.

Dla mnie jest to gra pure PvP.

--- Koniec cytatu ---

DLA CIEBIE

I tu jest caly sens pogrzebany. Spinacie sie bo ludzie umieja sie bawic w inny sposob niz Wy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej