Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Czy dominacja NC stanowi problem ? [PL]

<< < (33/48) > >>

VonBeerpuszken:
Chyba troszke nie w temacie jestem...a co to ten Cartel. że zaczynacie nim dzieci straszyć?
Sorki za gupie pytanie, ale jestem więcej AFK niż aktiv  :-[

SokoleOko:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Luty 11, 2011, 18:06:00 ---Chyba troszke nie w temacie jestem...a co to ten Cartel. że zaczynacie nim dzieci straszyć?

--- Koniec cytatu ---

Po prostu, po tygodniach życia na kocią łapę, BUFU i PBN postanowiło sformalizować ten związek i tak powstał ally tych dwóch korporacji o wdzięcznej nazwie CartelDOT :D

VonBeerpuszken:

--- Cytat: SokoleOko w Luty 11, 2011, 18:17:10 ---Po prostu, po tygodniach życia na kocią łapę, BUFU i PBN postanowiło sformalizować ten związek i tak powstał ally tych dwóch korporacji o wdzięcznej nazwie CartelDOT :D

--- Koniec cytatu ---
Nie to że Wam źle życze, ale małżeństwa szybciej sie rozpaają niż związki na kocią łapę  ;)
Dzienks za info.

HammerSnake:

--- Cytat: CMHQ_Widget w Luty 09, 2011, 19:28:29 ---Dzięki uprzejmości Aliena mamy wersję PL artykułu z EVENEWS24. Zapraszam wszystkim nie znających angielskiego a ciekawych polityki.

http://lfn.eve-on.pl/wiesci/76/

--- Koniec cytatu ---

hym czyli generalnie Czech Lion zaczyna rzygać wielką "polityką" w eve.

W sumie w pełni się z nim zgadzam .No ale cóż począć w końcu to gra ekonomiczna symulująca rzeczywistość sci-fic i wszystko się kręci w wokół realnej kasy. Pvp obok szpiegostwa/przekupstwa/manipulacją cenami w jita jest jednym z instrumentów panów maklerów do robienia zielonych. Więc w końcu od początku powstania gry musiało dojść do takiej sytuacji.
Albo jest sandbox albo themepark.

Nie bardzo widzę nad czym można tu rozmawiać .No chyba ,że ktoś się nie zgadza z Lionem , ale widzę że już tradycyjnie szaliki kibicowskie znowu poszły w ruch i można iść po popcorn  :D.

[mod]Wstaw sobie nicka, korp i sojusz do profilu, jak chcesz tu pisać.M.[/mod]

Nitefish:

--- Cytat: Calix w Luty 11, 2011, 17:00:40 ---Oj... Nitefish: Jechaliście po NC że bloberzy carebeary jakby urośli nagle do rangi spisku żydowsko-masońskiego. Że niszczą grę i dążą do dominacji światowej. Ale to akurat detal. Szczerze mówiąc za stan NC to Wy odpowiadacie . Bezlitośnie na nich polujecie rozwalacie ich pimp stateczki psujecie Im ich grę, bo taka akurat jest Wasza gra, a na koniec się dziwicie że bronią się tak jak umieją 8)
Osobiście nie wierzę że to był gwóźdź do trumny Eve. Pewnie nastąpi okres stagnacji w SOV war ale roamy przybiorą na sile. 8)

--- Koniec cytatu ---

Czytać trzeba ze zrozumieniem Calix. Nikt po nich nie jechał, wręcz przeciwnie to oni po nas jechali, że jesteśmy brzydkimi pvprami. Nie wiem kogo rozumiesz przez "Wy" ale jak już wcześniej wspomniałem ile razy byłem kiedyś na północy to wiało nudą i lagiem więc tam nie latam od prawie roku.

Nie wiem czy wolno latać do Covenu bo potem dramy są na kb i w ogóle. W około mamy co robić i mamy sporo fajnych pomysłów na przyszłość.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej