Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Czy dominacja NC stanowi problem ? [PL]
Pol Kent:
--- Cytat: SokoleOko w Luty 11, 2011, 13:52:30 ---Ale dla wyjaśnienia - to, że robię misje przez parę godzin w tygodniu, nie czyni ze mnie kerbira (co wyjaśniłem wcześniej). To, że mam skille na alcie, żeby zrobić Dramiela z BPC nie czyni ze mnie industralisty. To, że alt potrafi latać carrierem i przywieźć co tylko chcę z Jita, nie zmienia sytuacji, że nasze korporacje zajmują się tylko i wyłącznie PvP.
--- Koniec cytatu ---
Tak...a niby dlaczego nie czyni Cie kerbirem ? To od ilu godzin misji/tydzień zaczyna się "bycie" kerbirem? To samo ze skillami na produkcję, jak Ty masz n Dramiela to nie jesteś a jak Zyzio ma na BSy to już jest ? Straszne. Wychodzi na to że bycie lub nie bycie kerbirem zależy od tego czy zarobione IDENTYCZNIE na belcie/anomalce/pasku ISKi stracisz w ciągu 48h na mniej lub bardziej umowne PvP - jesteś PvPer. Jeśli nie stracisz - czytaj kupiony za te ISKi ship pożyje dłużej niż 48h - jesteś kerbirem. Jak mówił klasyk smieszno i straszno...
Lt Rook:
--- Cytat: Pol Kent w Luty 11, 2011, 14:03:00 ---Tak...a niby dlaczego nie czyni Cie kerbirem ? To od ilu godzin misji/tydzień zaczyna się "bycie" kerbirem? To samo ze skillami na produkcję, jak Ty masz n Dramiela to nie jesteś a jak Zyzio ma na BSy to już jest ? Straszne. Wychodzi na to że bycie lub nie bycie kerbirem zależy od tego czy zarobione IDENTYCZNIE na belcie/anomalce/pasku ISKi stracisz w ciągu 48h na mniej lub bardziej umowne PvP - jesteś PvPer. Jeśli nie stracisz - czytaj kupiony za te ISKi ship pożyje dłużej niż 48h - jesteś kerbirem. Jak mówił klasyk smieszno i straszno...
--- Koniec cytatu ---
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Care%20Bear
Goomich:
--- Cytuj ---1. PVP: *kills CB*
CB: What the ****? I didn't do anything to you; why did you kill me?
PVP: You were there.
CB: This is bull****. Go away!
PVP: *kills CB again*
CB: Quit camping me! WTF is wrong with you?
PVP: You were still there.
CB: *logs out*
--- Koniec cytatu ---
8)
sc0rp:
--- Cytat: SokoleOko w Luty 11, 2011, 13:52:30 --- Co mnie dziwi, bo przez moment zastanawiałeś się, czy nie przyjsć do PBN
--- Koniec cytatu ---
Nom ale skutecznie mnie od tego odstraszyles swoimi wywodami ze kazdy musi latac cepem, oraz tym ze jak rapier to tylko jesli ma sie recony na V i TS weby - przy czym sam latasz na webach T1 czy tam ML.
--- Cytuj --- i nie spróbować grania na ciut wyższym poziomie.
--- Koniec cytatu ---
a to juz nie wiem skad sie ci wzielo, powiedzialem tylko aby sprobowac innego aspektu gry.
--- Cytuj ---....Ba, ostatnio użyli nawet supercapitali (i wdupili), ale chwała im za serce do walki.
Pomyśl o tym, jak będziesz używał Vagasa jako tankera czy realizował inne "wyzwania".
--- Koniec cytatu ---
O czym? o tym czy uzywac capsli w pvp?
--- Cytat: ltrook w Luty 11, 2011, 13:54:40 ---
A mam! Jeśli jakiś blob A (600) osób dostaje w dziub od innego bloba B (250-300) osób, jest lag i ogólny syf w systemie, że ledwo da się grać, i jak wtedy blob A wrzuca dodatkowe 1000 osób to jest to taki triger w którym można mieć pewność że chce wywalić noda aby wygrać bitwe strategicznie.
--- Koniec cytatu ---
Znaczy co koledzy nie moga przyleciec z pomoca? Zastanow sie rook, ja rozumiem twoja argumentacje, ale poporstu imo jest to niewykonalne - wyobrazasz sobie placz na CAOD ze CCP faworyzuje jedna ze stron konfliktu?
--- Cytuj --- potwierdza tylko tezę że NC nie umie walczyć nie blobując <- taki jest związek z tematem.
--- Koniec cytatu ---
Ale nie sadze aby znalazl sie ktokolwiek przy zdrowych zmyslach ktory by twierdzil ze jest inaczej. Czy to sie Tobie i innym podoba czy nie to jest taktyka i do tego cholernie skuteczna, skoro nie masz wystarczajacych umiejetnosci to starasz sie to nadrobic w inny sposob, np. PL nadrabia to meta-gammingiem i jakoscia sprzetu, a NC nadrabia iloscia pilotow.
Nitefish:
Panowie, szanujmy się i nie nazywajmy tego walką. NC się po prostu loguje :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej