Eve Online > Dyskusje ogólne
Golem PVE - kilka pytan
[VIDE] Herezja:
Przepraszam nie znam się na calmarach.
Doom:
--- Cytat: Dark Flonoe w Luty 02, 2011, 12:27:31 ---I za wyjatkiem golema na rage torpach z 3ma TP(wedlug excela 3 tp z bonusem od golema powoduja ze rage torpy maja takei parametry wybuchu jak torp T1 na cnr/raven).
--- Koniec cytatu ---
Tylko że 3xTP to w zasadzie brak tanka, strzelanie rage torpedami to idiotyzm niezależnie co twierdzi Twój exel, t1 torped nie uzywa sie na nie golemie własnie dlatego ze bez jego bonusów do tp są strasznie mało użyteczne w pve, a CNR wciąż ma wyższy potencjalny dps od golema z racji wyższej efektywnej liczby wyrzutni o 1,ileś
Zsur1aM:
Jak dla mnie jesli golem, to tylko torp. Niestety zeby wszystko mialo rece i nogi trzeba kupic jakiegos dobrego shield boostera.
sc0rp:
--- Cytat: Doom w Luty 02, 2011, 12:39:31 ---Tylko że 3xTP to w zasadzie brak tanka, strzelanie rage torpedami to idiotyzm niezależnie co twierdzi Twój exel, t1 torped nie uzywa sie na nie golemie własnie dlatego ze bez jego bonusów do tp są strasznie mało użyteczne w pve, a CNR wciąż ma wyższy potencjalny dps od golema z racji wyższej efektywnej liczby wyrzutni o 1,ileś
--- Koniec cytatu ---
Tyle ze na paskach i sanctumach mozesz tankowac dpsem ;) i tank nie jest potrzebny, a na misjach do mnie bardziej przemawiaja 3 utility sloty i salvagowanie w trakcie robienia mimo troche mniejszego dpsa - kwestia gustu.
Stary Pierdola:
--- Cytat: Zsur1aM w Luty 02, 2011, 12:59:35 ---Jak dla mnie jesli golem, to tylko torp. Niestety zeby wszystko mialo rece i nogi trzeba kupic jakiegos dobrego shield boostera.
--- Koniec cytatu ---
Gist X-Type Large Shield Booster
Gist X-Type Shield Boost Amplifier
mam na Vargur i sprawiaja sie swietnie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej