Eve Online > PVE

[PVE] Armageddon Navy Issue

<< < (5/8) > >>

Jrkan:
Takie stanowcze oceny, że jeden statek jest lepszy od innego, bez podania okoliczności i fitu są moim zdaniem bezwartościowe. Bo po co mi na anomalce z kręgami apok z 70km optimala na scorchach, jeżeli ja ją robię tak, że kolejne spawny pojawiają sie <10km od mojego statku, wtedy liczy się dps i tank, a nie zasięg. Generalnie po co mi większy zasięg na na apoku jeżeli biję Sanshe które nie odlatują dalej niż 49km, a to jest akurat na geddona/abaddona z pulsami na scorchach.

Doom:
sanshe orbitują najblizej bodajże 20k, apok na ten dystans ma optimal multifrecuncy bez zadnych ale, conflagów jak zakombinujesz, u gedona to już jest 1/3 falloff. No i on sie pyta o misje, gdzie bs te na które lasery są uber orbituja w 80% na przedziale 30-50km

Nitefish:
Geddon na pulsach t2 i scorch ma optimala okolo 40km, podczas gdy apok 56km. Jeśli chodzi o conflagi to geddon ma okolo 13km a apok 19km. Pewnie ze skilami na max ciutkę więcej.

Aaa i jeszcze jedno - jak walisz w coś z daleka to tracking ci wyrabia. Jak czekasz aż podleci blisko to zawsze masz mniejszy dps. Apok na zasięg po prostu popuje raty.

Zgudi:
To co więc polecacie do misji l4 najlepiej, Armageddon, Armageddona Navy, Apocalypse, Abaddon ??? ? Kryterium to najszybsze, najwygodniejsze i w miarę bezpieczne klepanie misji l4. Statek ma służyć tylko do zarabiania kasy na l4.
P.S Apoc Navy jest dobry ale trochę za drogi jak dla mnie.

Dormio:
CNR ?  ;) :P
Albo inny Tengu  :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej