Śmietnisko > Off Topic

WAŻNE --- Nie logujcie się nigdy na POBIERACZEK.pl

<< < (4/8) > >>

Tylio:
Dobrze, że nie mieli w tym regulaminie czegoś takiego  http://kopalniawiedzy.pl/dusza-gra-cyrograf-umowa-GameStation-10161.html   ;)

[CBIRR] Soobocz:
Ja generalnie bym to olał. Tylko mam nadzieję, że nie podałeś adresu prawdziwego swojego co? Bo jak podałeś to .....:)

Przecież oprócz maila to chyba nie mają jak Ciebie zindentyfikować ?

[VIDE] Herezja:

--- Cytat: Herezja w Styczeń 26, 2011, 13:03:37 ---W tym sek, że ja nie czytuje prasy a TV widuje okazjonalnie jak do kogoś pójdę.

Z tego co podał Star wynika, że mam możliwość odstąpienia od powyższej umowy gdyż tak naprawdę 27 stycznia upływa okres 10 dni od podpisania umowy a być może nawet 30 bo dopiero 20 stycznia dostałem mail od pobieraczka.

ps. właśnie idę na pocztę z Oświadczeniem o odstąpieniu od umowy

--- Koniec cytatu ---

Doobocz tu napisałem w ps co zamierzam zrobić i już zrobiłem bo okres tych w teorii 10 dni upływał 17 stycznia a 10 dni zwyczajowe odstępstwa od umowy upływało by 27 stycznia a dziś mamy 26 więc wole chuchać na zimne.

Przepraszam kolegę Soobocz-a za literówkę ];)

Rabbitofdoom:
U nas trzeba czytac zanim sie cokolwiek podpisze nawet nie w internecie. Przeczytac dwa razy przynajmniej sprawdzic paragrafy itp. bo firmy kantuja ludzi na lewo i prawo. Ostatnio znajomy sie tak dal naciac eniro polska nie doczytal w umowie ze ma 24 h na rezygnacje z umowy a potem w ciagu 10 dni moze odstapic ale zgadza sie na kare umowna. Ot drobiazg kara umowna 5000.

[CBIRR] Soobocz:
Doobocz? Kto to?  8)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej