Eve Online > Dyskusje ogólne

O prawdziwym PvP (który to już ***** raz?)

<< < (11/12) > >>

KusKus:

--- Cytat: Mikker w Styczeń 14, 2011, 14:10:22 ---Sokol , Kus , Nite

--- Koniec cytatu ---

A o Yurku juz nie wspomnial... no chyba ze ta czesc sie tyczyla jego wlasnie:

--- Cytat: Mikker w Styczeń 14, 2011, 14:10:22 ---sprawdzcie najpierw z  kim rozmawiacie o pvp , i czy ta dyskusja ma wogole sens.

--- Koniec cytatu ---

Nitefish:
Yuri shame on you

Ja to dyskutuje bo tym sobie rekompensuje średniawy killboard :P

Shaila Er:
Nie wiem po co toczy się ta dyskusja. Przecież nawet dziecko wie, że Beach Bunnies są najlepsi w pvp i tylko nasza wizja jest jedyną słuszną w eve. A każdy, kto ma na pvp inne spojrzenie niż nasze jest heretykiem i winien spłonąć na stosie.

Ezachiel:

--- Cytat: Azbuga w Styczeń 14, 2011, 12:21:10 ---dużo latam solo - ale nigdy nie wiem czy walka będzie 1v1 czy 1v?. I ustawianie się na walki czy to gangów czy pojedynki jakoś mnie mierzi. Połowa zabawy to stworzenie sytuacji kiedy masz będąc samemu szansę coś zabić i nie zginąć.

co innego turniej - w turnieju chętnie bym wziął udział jeśli tylko zasady byłyby sensowne. propozycje dotychczasowych turniejów miały zasady które mi się nie podobały. I tyle.

--- Koniec cytatu ---
This :

--- Cytat: Edmund w Styczeń 13, 2011, 11:54:47 ---Pojedynek jest jak walka, bo :
- zaczyna się od intelu z kim walczysz
- jaką taktykę może obrać przeciwnik
- jaki fit preferuje
- etc...
Potem następuje faza planowania i programowania, czyli skłonić przeciwnika do użycia określonego, preferowanej przez siebie broni i w oparciu o to opracować taktykę walki. Aspekt dezinformacji przeciwnika, manipulacji informacją itd. Prawdziwy sport, prawdziwa zabawa taktyczna. Kończy się niestety z chwilą uruchomienia działek.
A potem ... wygrać lub przegrać w zależności czy starania podjęte do wygrania walki wykonane zostały z należytą starannością i czy starczy umiejętności by wykorzystać tą wiedzę. Dlatego nie zgodzę się, że turniej z ustalonymi zasadami i znanymi przeciwnikami jest gorszy niż szukanie potencjalnych celów na roamingu, bo roamujac bierze się te same dane, dane o tym co mam, co ma przeciwnik i czy uda sie go sklonic do popełnienia błędu.

--- Koniec cytatu ---

@Pro-PvP
Panowie, mam wrażenie że dostajecie tyło pleco ścisku na myśl że miał by się odbyć turniej, na którym będąc taka alfa i omegą w PvP należało by się zjawić, i nie daj boże dalibyście ciała. I o to idzie cały krzyk, żeby broń boże ktoś wam nie odebrał tych numerków na KB. Tego virtualnego penisa którym się oklepujecie z radością za każdym razem jak wam wskoczy nowa cyferka? 

Yurioni:

--- Cytat: KusKus w Styczeń 14, 2011, 14:46:21 ---A o Yurku juz nie wspomnial... no chyba ze ta czesc sie tyczyla jego wlasnie:

--- Koniec cytatu ---
Bo ja jestem stary forum warrior i zawsze walcze po stronie ciemezcy...
Poza tym **** interesuja mnie fakty :)
[admin]To w uznaniu twojego podejścia do merytorycznej dyskusji i używanego słownictwa masz ode mnie parę dowodów uznania.
Doom[/admin]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej