Śmietnisko > Flamewar

Lolfity, szpiedzy, trolle i inne głupoty

<< < (13/19) > >>

Nitefish:

--- Cytat: Kombat w Styczeń 10, 2011, 13:53:20 ---BTW nie nienawidzę Cie, przeciwnie uważam Cie za bardzo zabawnego człowieka  8)

--- Koniec cytatu ---

Szczególnie fotka Alto z różowym łukiem z futrzanymi ornamentami była epicka i zabawna.

Alto Saotomeo:

--- Cytat: Nitefish w Styczeń 10, 2011, 13:52:58 ---To już koniec, teraz nigdy niczego się nie dowiemy, a to co wiedzieliśmy od kogoś kto nie był osobą za którą się podawał może być nieprawdziwe.

--- Koniec cytatu ---

Hahahahahha xD rozbawiles mnie do lez, tak trzymaj

--- Cytat: Nitefish w Styczeń 10, 2011, 13:55:13 ---Szczególnie fotka Alto z różowym łukiem z futrzanymi ornamentami była epicka i zabawna.

--- Koniec cytatu ---

Twoja tak samo misiek, masz podobna

Nitefish:
No nie mów, że mam fotkę z tym łukiem....

Kombat:

--- Cytat: Alto Saotomeo w Styczeń 10, 2011, 13:57:58 ---Hahahahahha xD rozbawiles mnie do lez, tak trzymaj
--- Koniec cytatu ---
Musze powiedzieć że od paru dni każda kolejna literka w jakimkolwiek tekście napisanym przez Ciebie rozbawia mnie coraz bardziej.

KusKus:
Jakby nie patrzec, fail Alto byl jednym z najwiekszych i bardziej epickich faili w historii BUFU i wogole chyba polskiego swiatka EvE. Nie dosc ze dopierdalal sie do dyrekcji od dluzszego czasu o uprawnienia dyrka to jeszcze ich oskarzal o podpierdzielanie kasy z walleta corpowego (w sumie to by wyjasnialo dlaczego nasi CEO i FC lataja w fitach t2 a C0venowi, widac bardziej uczciwi mecz sie w t1). Ludzi z ktorymi na zlocie probowal pic piwko potraktowal jak zwykle szmaty... wiec wiedz alto... ty jestes najwieksza szmata w polskim community eve i sie z tym pogodz. Mozesz miec milion altow, ale z tak pedalskim glosem kazdy Cie rozpozna.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej