Śmietnisko > Flamewar

Lolfity, szpiedzy, trolle i inne głupoty

<< < (12/19) > >>

Yurioni:
odlamkowym laduj!!!!!

Alto Saotomeo:
Nie wiem, przeoczylem list gonczy i wilczy bilecik, lepiej przeoczylem fakt ze nie dalem wam satysfakcji wyjebania mnie z corpa bo SAM z niego wyszedlem ;> Ale odbiegamy od tematu, jak zwykle co sie pokaze to grupka nienawidzacych mnie osob czyli kolko milosierdzia BUFU na czele z Kombatem skupia swoja uwage na mojej osobie.

Co do szpiegostwa nigdy nie bedzie wam dane zgadnac ktore z informacji co dostaliscie to czysty troll ktory lykneliscie jak dzieci z przedszkola a ktore sa prawdziwe ;>

@Kombat - Akurat ty jestes ostatnia osoba ktora ma prawo prostowac mnie co moge mowic a co nie ;D

Yurioni:

--- Cytat: Alto Saotomeo w Styczeń 10, 2011, 13:49:44 ---
Co do szpiegostwa nigdy nie bedzie wam dane zgadnac ktore z informacji co dostaliscie to czysty troll

--- Koniec cytatu ---
eee all of it? i nie obrazaj trolli :/

Nitefish:
To już koniec, teraz nigdy niczego się nie dowiemy, a to co wiedzieliśmy od kogoś kto nie był osobą za którą się podawał może być nieprawdziwe.

Kombat:

--- Cytat: Alto Saotomeo w Styczeń 10, 2011, 13:49:44 ---Co do szpiegostwa nigdy nie bedzie wam dane zgadnac ktore z informacji co dostaliscie to czysty troll ktory lykneliscie jak dzieci z przedszkola a ktore sa prawdziwe ;>

--- Koniec cytatu ---
Musze Cie zmartwić bo każdy kto czytał to co pisałeś od razu odgadywał które 'informacje' to czysty troll  ;D
BTW nie nienawidzę Cie, przeciwnie uważam Cie za bardzo zabawnego człowieka  8)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej