Śmietnisko > Flamewar
Lolfity, szpiedzy, trolle i inne głupoty
Nitefish:
cytując pewnego mistrza: "miałeś chamie złoty róg..."
Alto Saotomeo:
--- Cytat: KusKus w Styczeń 10, 2011, 14:05:34 ---Jakby nie patrzec, fail Alto byl jednym z najwiekszych i bardziej epickich faili w historii BUFU i wogole chyba polskiego swiatka EvE. Nie dosc ze dopierdalal sie do dyrekcji od dluzszego czasu o uprawnienia dyrka to jeszcze ich oskarzal o podpierdzielanie kasy z walleta corpowego (w sumie to by wyjasnialo dlaczego nasi CEO i FC lataja w fitach t2 a C0venowi, widac bardziej uczciwi mecz sie w t1). Ludzi z ktorymi na zlocie probowal pic piwko potraktowal jak zwykle szmaty... wiec wiedz alto... ty jestes najwieksza szmata w polskim community eve i sie z tym pogodz. Mozesz miec milion altow, ale z tak pedalskim glosem kazdy Cie rozpozna.
--- Koniec cytatu ---
To zes mi dojebal, fiu fiu, mam sie zakopac pod ziemie? Przestac grac? Podciac sobie zyly? Pffffffffff, niedoczekanie twoje, ten tekst to wynik tego ze nikt cie nie kocha? (cut)
@EDIT: pedalski glos to masz jak za duzo wypijesz czyli srednio pare razy na tydzien. Nie ma co, wy sobie robcie flame, ja wracam do rl.
Nitefish:
da się jeść baty?
CATfrcomCheshire:
gogogo Alto, nie daj sie!
Yurioni:
--- Cytat: Alto Saotomeo w Styczeń 10, 2011, 14:09:17 ---To zes mi dojebal, fiu fiu, mam sie zakopac pod ziemie? Przestac grac? Podciac sobie zyly? Pffffffffff, niedoczekanie twoje, ten tekst to wynik tego ze nikt cie nie kocha? (cut)
@EDIT: pedalski glos to masz jak za duzo wypijesz czyli srednio pare razy na tydzien. Nie ma co, wy sobie robcie flame, ja wracam do rl.
--- Koniec cytatu ---
orbitowanie kuchennego stolu w kartonowym modelu vagasa nie liczy sie jako rl :/
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej