Forum Gry > Inne gry
Supremacy 1914 - back again, gra dla Centralowiczów
Centurion:
Sojusze, nożyki w plecy... ehh... tylko nie wiem czy mi się chce czytać o co w tym chodzi :D
Doom:
Mechanika bardzo przypomina różniaste strategie firmy Paradox. Jeśli grałeś w tego typu produkcji jesteś dość mocno do przodu jesli chodzi o ogarnięcie. Mi aby pograć wystarczył tutorial
Isengrim:
--- Cytat: Doom w Listopad 14, 2013, 15:55:26 ---Mechanika bardzo przypomina różniaste strategie firmy Paradox. Jeśli grałeś w tego typu produkcji jesteś dość mocno do przodu jesli chodzi o ogarnięcie. Mi aby pograć wystarczył tutorial
--- Koniec cytatu ---
W sensie Europa Universalis?
EU ogarniałem, kiedyś postanowiłem zagrać w Hearts of Iron II i zostałem sromotnie zgnojony przez komputer. Jak toto się ma poziomem trudności (jeśli chodzi o ilość danych do przetworzenia - domyślam się że granie przeciwko CATowi jest znacznie trudniejsze niż przeciw jakiemukolwiek komputerowi - komputer nie trolluje :P).
Ptysiu:
Mechanika gry jest prosta. W sumie wszystko pisze w samouczku: http://www.supremacy1914.pl/index.php?id=137&L=4
Założę nowy topic dla chętnych chcących rozpętać Pierwszą Wojnę Światową na Centrali po raz trzeci ;)
Jaina Silverblade:
--- Cytat: Doom w Listopad 14, 2013, 12:56:24 ---Cat nam pokazał że nawet mimo gg komunikacji dało się szpiegostwo w grze wyklorzystać
--- Koniec cytatu ---
Pamiętam te Wiadomości ingame do Rosji które nasi szpiedzy przechwytywali
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej