Forum Gry > Inne gry
Supremacy 1914 - back again, gra dla Centralowiczów
Doom:
Tia.. właśnie o tym mówię, nasi cholerni szpidzy wbijali noże w plecy kurierów i dawali łapówki, a zamiast tego mogliby np wysadzać wraże twierdze itp :P
CATfrcomCheshire:
Chetnie zagram jeszcze raz, ale pod warunkami jakie postawil Ptysiu, tzn. bez golda i z pelna anonimowoscia w grze, ze wzgledu na to ze odrazu bedziecie probowali mnie wyeliminowac :P Zreszta i tak sie w koncu wyda kto jest kto, glownie po stylu naglowkow w prasie (w grze mozna pisac wlasne newsy propagandowe do gazet opisujace aktualna sytuacje na froncie)
Isengrim:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Listopad 14, 2013, 22:35:31 ---Chetnie zagram jeszcze raz, ale pod warunkami jakie postawil Ptysiu, tzn. bez golda i z pelna anonimowoscia w grze, ze wzgledu na to ze odrazu bedziecie probowali mnie wyeliminowac :P Zreszta i tak sie w koncu wyda kto jest kto, glownie po stylu naglowkow w prasie (w grze mozna pisac wlasne newsy propagandowe do gazet opisujace aktualna sytuacje na froncie)
--- Koniec cytatu ---
No kogo jak kogo, ale Ciebie poznam od razu. :D
ManganMan:
A gdzie nastąpi gra? Domena PL czy tak jak zwykle .COM?
Ptysiu:
--- Cytat: ManganMan w Listopad 15, 2013, 09:29:22 ---A gdzie nastąpi gra? Domena PL czy tak jak zwykle .COM?
--- Koniec cytatu ---
To raczej nie ma znaczenia. Serwery są te same. Przystępowanie do gry będzie wyglądało tak, że podacie mi swoje nicki, a ja wyślę zaproszenia do prywatnej rozgrywki.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej