Forum Gry > Inne gry
Supremacy 1914 - back again, gra dla Centralowiczów
Straszny:
--- Cytat: Dormio w Luty 25, 2011, 20:24:37 ---Przecież to metagaming w najczystszej postaci - wiesz, że Boczkos zrezygnował, to pędzisz by przejąć jego ziemie ? Mogłeś to chociaż zachować dla siebie - w stylu: "zaczekajmy 2d może mu się odwidzi i wróci do gry". Oczywiście żeby mydlić, a w międzyczasie mogłeś sobie podciągać wojska.
--- Koniec cytatu ---
2 dni w Supremacy to epoka przy naszym stylu gry
Wejdź sobie do naszej gry i popatrz na gazete jak szybko zmieniają sie teren, wojny i strony.
Ja tam nie lubie wojny pozycyjnej - fast pressing, fast killing, gogogo! :P , zreszta Netcop i Ptyś też nie odstają tempem ;)
Doom:
--- Cytat: Dormio w Luty 25, 2011, 20:39:07 ---Póki sam tak nie powie, to jedynie mogę wierzyć na Wasze słowo :P
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: LosBekoczoS w Luty 25, 2011, 15:19:43 ---Rosja do wziecia :D jednak granie dostane "po kims" to slaba zabawa chociaz nieda sie ukryc ze nauczylem sie wiele i w innych grach przynajmniej juz wiem o co biega :)
--- Koniec cytatu ---
CATfrcomCheshire:
No szkoda ze Beczkos wzial Rosje i przestal grac, gdybym ja ja wzial to moze ta piechota by odegrala jeszcze jakas role ;) Z tego co widze, to jest to kolejna gra, gdzie sytuacja sie uklada pod wplywem tego, ze ktos tam "nie umie" albo "nie chce mu sie" grac, i dlatego ktos tam inny uzyskuje przewage. Wczesniejsze gry tez mi to psulo, ze ktos nagle zdecydowal ze juz nie gra bo stracil 1/4 armii, i juz nie ma sensu, a ktos inny wlasciwie nie jest pewny czy mu sie chce grac, ale jakies tam panstwo przejmie, a potem sie zobaczy, czy bedzie mial czas sie logowac...
Ptysiu:
I dlatego od kolejnej rozgrywki proponuję nie uzupełniać slotów po graczach, którzy się wykruszą. Ktoś przestaje grać = Rozbiory jego państwa.
Straszny:
Panowie
no przykra sprawa ale w RL wpadł mi taki kontrakt do realizacji w firmie że przez najbliższe 7 dni mam po 16 h zapieprzu, konto niestety musze przekazać bo nie bede miał kompletnie czasu na aktywną gre.
wstepnie rozmawiałem z CATem żeby wziął Szwecje, ale to nie jest zobowiązujące, kto ma ochote to jutro po 10 rano konto przechodzi pod kontrolę AI (więc prawdopobnie zrobi kupe dziwnych rzeczy z surówką), prawa admina przechodzą na innego gracza (punktacja sie liczy więc Ptyś albo Netcop) i proszę o zwolnienie mojego państwa do wykorzystania przez tego kto ma ochote jesszcze spróbować powalczyć
Szwecja, bardzo mocna pozycja obronna!, dużo fortec, mało piechoty, dużo armat (7 czy 8 ), railgun juz chyba jest, 3 tanki. Bardzo dobre wydobycie żelaza i drewna.
Przepraszam że musze wyjśc pod koniec rozgrywki (w sumie było juz prawie wszystko jasne) i życze jeszcze zrobienia zamieszania.
Namiary na wejscie do gry są 2-3 strony wczesniej.
(pisze dopeiro teraz zebyscie nei zdązyli wczesniej wojny wypowiedziec nim ktos przejmie kraj ;) )
BTW:
tak intensywnej gry jak ta nasza, z II wojnami tak szybko toczonymi to jescze nigdy mi się gra nie zdarzyła... normalnie szok jak Supremacy mozna szybko rozgrywać ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej