Forum Gry > Inne gry
Supremacy 1914 - back again, gra dla Centralowiczów
Doom:
Pętla się zaciska, ale poza jedna prowincją nie oddałem jeszcze nic z rdzennych terenów, a im dalej w ich głąb tym agresor bardziej będzie brnął w błocie. Błocie powstałym z ziemi i krwi. Jego własnej krwi... >:D
Straszny:
SC: suma prowincji: 61
NC: suma prowincji: 80
z każdą prowincją zmniejsza sie baza rekrutacyjna do odrabiania strat, a Ciebie w Europie przycieło chwilowo najmocniej ;)
Tylio:
Witam i przepraszam. Nie do końca było tak jak pisał dziadzik. Miałem zamiar grać w Supremacy i w Starjacka jednocześnie. Dopadły mnie sprawy w RL i zostałem wyrzucony zanim mogłem wrócić do gry lub choćby poinformować. Oczywiście liczyłem się z wyrzuceniem zgodnie z zasadami i chciałbym przeprosić za zamieszanie, ale na prawdę to nie było do przewidzenia. Mam nadzieję, że nie sprawiłem nikomu jakichś poważnych problemów ;)
Straszny:
szczerze podziwiam potrzebe Raan-a do zabijania sobie żołnierzy na lądowaniach które nie mogą sie udać, again and again....
Ptysiu:
--- Cytat: Scaryman w Luty 23, 2011, 00:09:58 ---SC: suma prowincji: 61
NC: suma prowincji: 80
z każdą prowincją zmniejsza sie baza rekrutacyjna do odrabiania strat, a Ciebie w Europie przycieło chwilowo najmocniej ;)
--- Koniec cytatu ---
Po dwóch trzech epickich wtopach Hiszpanii na wybrzeżach północnej Afryki, bilans sił przesunął się na nasza korzyść, a zatem trochę zajmie, aż nadrobicie straty :). Inna rzecz, ze to nie piechota rozstrzygnie sytuacje na froncie, a artyleria i to kto jest jej w stanie obecnie więcej wyprowadzić na pole.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej