Forum Gry > Inne gry

Supremacy 1914 - back again, gra dla Centralowiczów

<< < (27/71) > >>

Precelek:
ja mialem 200k goldmarkow a raczej mialem zostalo mi 30k :)

Tylio:

--- Cytat: Scaryman w Luty 14, 2011, 18:20:39 ---ja jestem wściekły na samą gre, że taką możliwość sie promuje.

--- Koniec cytatu ---

Cieszę się, że nie potraktowałeś tego wszystkiego osobiście ;) Właśnie przez to ta gra mnie irytowała i muszę powiedzieć, że zraziłem się do gier z jakimiś itemami za prawdziwe pieniądze. Na przykład chciałem grać w WoT, ale od razu pomyślałem "będzie tak jak w tamtej grze" i chęć na grę odeszła. Z tego co słyszałem to WoT jednak nie oferuje aż takich bonusów.

Straszny:
WoT nie..zdecydowanie jest to lepiej rozwiązane... czekam niecierpliwie na comercial release WoT. Sam tutaj nie do końca miałem świadomośc jak bardzo GM potrafia zmieniać gre bo obydwie gry jakie grałem owszem były używane ale nikt nie robił tego masowo. A to że na "płatnego" terroryste nie ma żadnego sposobu obrony to z deka moim zdaniem niepowazne...

no nic
wracając do naszej Wielkiej Wojny, 3 dzień się kończy, Axis wtłoczeni w Europę Środkową przegrali walke o granicę Niemiec i południe Austrii. Obydwa państwa, szczególnie Austria jadą na ostatnich małych armiach, strasznie wykrwawione walkami z Allies. Francuz razem z Austrią dokonał spektakularnego harakiri mordując sobie armie w Trieście, który z wczoraj na dzisiaj był obiektem walk w sumie ponad 250 000 żołnierzy. Rosja jakby nie zauważając nadchodzącego sztormu walczy na północy Szwecji, wykrwawiając tam resztki moich wojsk.

Ptysiu:
@Tylio-Zauważyłem poza Twoim zagraniem jedynie ten boost Triestu, wierz lub nie. O tym, że np. przed Tobą w Antwerpii podobny już numer zrobiono dowiedziałem się z forum. No i oczywiście sprawa Korsyki, ale tu nie wiadomo kto to zdziałał.

@Alpha Centauri - Całkowicie poważnie, jeszcze dwa miesiące temu na moich drzwiach wisiał plakat z drzewkiem technologicznym tej gry, a pudełko nadal leży w szafie (obok tego z BG II). CD niestety stracił się wraz z pewnym znajomym (dorwę gada). Ostatnio przyznaję - zassałem z torrenta, wraz z dodatkiem. Niestety, gra jest tak stara, że udało mi się uruchomić jedynie podstawową wersję po patchu, fanowskim bodajże w dodatku. Ale mimo wszystko: AC>dowolny Civ ze względu na... Klimat przez duże"K" :).

Doom:

--- Cytat: Scaryman w Luty 14, 2011, 21:44:36 ---no nic
wracając do naszej Wielkiej Wojny, 3 dzień się kończy, Axis wtłoczeni w Europę Środkową przegrali walke o granicę Niemiec i południe Austrii. Obydwa państwa, szczególnie Austria jadą na ostatnich małych armiach, strasznie wykrwawione walkami z Allies. Francuz razem z Austrią dokonał spektakularnego harakiri mordując sobie armie w Trieście, który z wczoraj na dzisiaj był obiektem walk w sumie ponad 250 000 żołnierzy. Rosja jakby nie zauważając nadchodzącego sztormu walczy na północy Szwecji, wykrwawiając tam resztki moich wojsk.

--- Koniec cytatu ---
Moją armię w zasadzie również szlag trafił. Na papierze wyszedłem z tego z 9 regimentami, w praktyce to 4,5k i nie zakładałbym sie o to że są wśród nich żołnierze którzy nie doszli dziś rano :P
Ale chwilowo wychodzi na to że warto było, przejmujemy kolejne prowincje małymi siłami prawie nie napotykając oporu

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej