Eve Online > Dyskusje ogólne

Lato bocianów, czyli o co chodzi w Eve.

<< < (20/21) > >>

sc0rp:

--- Cytat: Devious Sphere w Kwiecień 05, 2011, 13:13:28 ---a ty wiesz gdzie plynie ta rzeka iskow? przypomnij mi ktorego sojuszu z NC jestes szefem bo nie pamietam?

--- Koniec cytatu ---

zadnego ale finanse goonow, testow i tnt sa jawne (poszukaj na kugu sa opublikowane excele) wiec nie musze byc szefem ally zeby wiedziec skad sie biora iski i na co ida. po za tym ja nie twierdze ze wiem na co ida w odroznieniu od ciebie.

SokoleOko:

--- Cytat: Dark Flonoe w Kwiecień 05, 2011, 13:23:06 ---finanse goonow, testow i tnt sa jawne (poszukaj na kugu sa opublikowane excele)

--- Koniec cytatu ---

Oczywiście te dane są potwierdzone przez niezależną firmę audytorską i w ogóle wiarygodne.

Rabbitofdoom:

--- Cytat: Dark Flonoe w Kwiecień 05, 2011, 12:33:39 ---A byla to rok temu taka piekna kraina miodem i mlekiem plynaca szczegolnie teneryfa - z zachodu cale -a-, ze wschodu caly atlas od poludnia SW - hosty sie pojawialy w liczbie <5 raz na kilka dni :D moony kopaly, plexy sie robilo, anomalki farmilo i tylko transport przez hed byl w jakikolwiek sposob zagrozeniem.

A teraz moja ulubiona konstalacja http://evemaps.dotlan.net/map/Tenerifis/W-3E44#sec stoi i sie kurzy

--- Koniec cytatu ---

Lol wiesz co robilem rok temu o tej porze? Bralem udzial w failu jakim byla inwazja na NC razem z Gentlemans Club. W maju mordowalem syski. 19 lipca bralem udzial w bitwie ktora na dobra sprawe zaczela wojne catchyzniana ktora skonczyla sie w polowie stycznia po tym jak ini wtopily erebusa. Moge z czystym sumieniem powiedziec ze ostatni rok spedzilem glownie biorac udzial w takiej czy innej wojnie.

SokoleOko:
Dokładnie to co Rabbit powiedział - styczeń-kwiecieć Providence War, potem kampania przeciwko Paxtonom ("dożynanie watahy"), potem o wiele intensywniejsze działania w Curse.

To był dobry rok ;)

F-YU:
Rabbit

--- Cytuj ---Sobie pozwole odswiezyc. Na ostatnim spotkaniu z leadershipem -A- nasi przywodcy poinformowali ze nie bedziemy jako sojusz aktywnie scigac osob korzystajacych z botow.
--- Koniec cytatu ---

co za różnica czy południe będzie handlowało iskami czy północ.
postawiono na północ - kto wie jakie tam między siwymi głowami są umowy o dzieło - napewno główny cel istnienia eve ma się teraz lepiej.
wasi przywódcy, mistrzowie, mentorzy i bogowie nie walczyli z botami, w czasach kiedy południe było bogate było tych botów cała masa.
walczyli pojedynczy  piloci którzy poświęcali swój czas i umiejętności aby takiego bota złapać - walka z wiatrakami.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej