Eve Online > Dyskusje ogólne

Lato bocianów, czyli o co chodzi w Eve.

<< < (19/21) > >>

Goomich:

--- Cytat: Rabbitofdoom w Kwiecień 05, 2011, 10:40:36 ---Raczej bo ich liderzy buduja kilkadziesiat supercapsow miesiecznie. Aktualnie w grze jest wiecej aktywnych pilotow tytanow niz pilotow black opow.

--- Koniec cytatu ---

To porównanie jest tak głupie, że aż mnie zęby bolą.

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Rabbitofdoom w Kwiecień 05, 2011, 09:41:06 ---Sobie pozwole odswiezyc. Na ostatnim spotkaniu z leadershipem -A- nasi przywodcy poinformowali ze nie bedziemy jako sojusz aktywnie scigac osob korzystajacych z botow. Tak bedzie dopuki CCP nie naprawy sytuacji jaka spowodowali rebalansem moonow.

--- Koniec cytatu ---

Zapominasz, ze oni maja i moony i booty, wiec i tak nidy nie nadgonicie  ;D

Rabbitofdoom:
Pozyjemy zobaczymy jak bedzie z nerfem anomalek. Narazie QEN4 mozna teoretycznie uznac za efekt wojny catchyznianej i upadku IT. Ale jesli te trendy ktore tam widac sie utrzymaja zwlaszcza spadek zaludnienia polodnia i wzrost zaludnienia polnocy oraz dysproporcje w wartosci kompresji mineralow sie utrzymaja znaczy to tylko jedno ze polodnie zmienia sie w Polske B 0.0

sc0rp:

--- Cytat: Rabbitofdoom w Kwiecień 05, 2011, 11:57:31 --- tylko jedno ze polodnie zmienia sie w Polske B 0.0

--- Koniec cytatu ---
A byla to rok temu taka piekna kraina miodem i mlekiem plynaca szczegolnie teneryfa - z zachodu cale -a-, ze wschodu caly atlas od poludnia SW - hosty sie pojawialy w liczbie <5 raz na kilka dni :D moony kopaly, plexy sie robilo, anomalki farmilo i tylko transport przez hed byl w jakikolwiek sposob zagrozeniem.

A teraz moja ulubiona konstalacja http://evemaps.dotlan.net/map/Tenerifis/W-3E44#sec stoi i sie kurzy

magni:

--- Cytat: Dark Flonoe w Kwiecień 05, 2011, 11:14:31 ---No prosze ludzie z poludnia wiedza lepiej co sie dzieje na polnocy, jeden wie ile zarabiaja tech moony na czysto inny znowu wie gdzie plyna iski z tych tech moonow.

--- Koniec cytatu ---

a ty wiesz gdzie plynie ta rzeka iskow? przypomnij mi ktorego sojuszu z NC jestes szefem bo nie pamietam?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej