Eve Online > Dyskusje ogólne
Lato bocianów, czyli o co chodzi w Eve.
SokoleOko:
Mannfred Sideous, pewnie niektórym znany eks-executor AAA (obecnie w H A V O C) "popełnił" na Kugu tekst o tym, jak to buduje się fortuny na RMT.
W skrócie -> boty (piękna nazwa polska "bociany") racą, a ISK z bounty sprzedaje się poza grą za realną kasę.
http://www.kugutsumen.com/showthread.php?7212-The-summer-of-10-an-expose-on-RMT
Oczywiście, z miejsca zostało to uznane z bullshit i tak dalej... aż do czasu, gdy na 8 stronie wątku zabrał "Horus" czyli do niedawna przywódca "Dead Terrorist" (ta banda faili, która próbowała opanować Feythabolis). I pooooszło.
TL-DR - jak sprzedać 1T (1000B) ISK Chinolom po 25$/B (tak, 25k $).
Nie umiem ocenić na ile to jest realne, nie mam czasu czytać całego wątku. Ale jeśli to jest prawdziwe w połowie, to... jpkm.
[VIDE] Herezja:
Jak możesz wyjaśnij skrót, który zastosowałeś a mianowicie "jpkm". Od razu dodam, że google nic godnego uwagi nie podało więc ...
sc0rp:
--- Cytat: Herezja w Grudzień 03, 2010, 11:51:24 ---Jak możesz wyjaśnij skrót, który zastosowałeś a mianowicie "jpkm". Od razu dodam, że google nic godnego uwagi nie podało więc ...
--- Koniec cytatu ---
ja pierd.... kur.... mac
SokoleOko:
Prędzej spodziewałbym się sugestii tłumaczenia tego angielskiego "threadnaughta" :D
[VIDE] Herezja:
No co ... nie wiem więc się pytam. Jak to mówią "Koniec języka za przewodnika" ];)
AAA i od razu jak możesz przetłumacz co Mole pisał ];)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej