Eve Online > Dyskusje ogólne

Lato bocianów, czyli o co chodzi w Eve.

<< < (12/21) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Yogos w Grudzień 05, 2010, 22:28:59 ---Najpierw zebrałem poda w samym jita wuj wie za co http://killboard.xenobytes.se/?a=kill_detail&kll_id=132445
Potem dałem się wyj..ć na staberze co miał być navy a na koniec concord rozwalił mi scimitara gdy chciałem sobie sprawdzić capa pompując jakąś durną fregate na pasku.

--- Koniec cytatu ---

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Yogos w Grudzień 05, 2010, 22:28:59 ---
Najpierw zebrałem poda w samym jita wuj wie za co http://killboard.xenobytes.se/?a=kill_detail&kll_id=132445
Potem dałem się wyj..ć na staberze co miał być navy a na koniec concord rozwalił mi scimitara gdy chciałem sobie sprawdzić capa pompując jakąś durną fregate na pasku.

--- Koniec cytatu ---

padlem

Khan1:

--- Cytat: Yogos w Grudzień 05, 2010, 20:14:34 ---A kto każe ci latać w pieprzonym 0.0 ?
Są inne regiony

--- Koniec cytatu ---

Faktycznie magia WH jest rewelacyjna, jeżeli o mnie chodzi  to mogę w nich siedzieć do upadłego.
Samall gang co prawda nawet tam musi się pilnować,  niestety coraz tłoczniej w WH się robi gdyż chyba wszyscy dostrzegają zalety tego obszaru eve.
BTW rysunek rewelacja - dzięki za kupę śmiechu.

Co do własnego bociana coraz częściej myślę ooo...
mam dość bycia ostatnim naiwniakiem zarabiającym marne kilka kk isków na klepaniu sleepów czy innych idiotycznych akcjach.
Kolega który bawi się w handel ostatnio jak mu powiedziałem że na wallecie mam 2kk to mi lekką rąsią sypnął bilion powiem tak było to upokarzające, tym bardziej że w przeciągu tygodnia przeputałem kasę.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Khan1 w Grudzień 15, 2010, 14:38:35 ---Faktycznie magia WH jest rewelacyjna, jeżeli o mnie chodzi  to mogę w nich siedzieć do upadłego.
Samall gang co prawda nawet tam musi się pilnować,  niestety coraz tłoczniej w WH się robi gdyż chyba wszyscy dostrzegają zalety tego obszaru eve.

--- Koniec cytatu ---
Bo ja wiem?...z ta tłocznością to bym dyskutował, od kilku tygodni szwendam sie po W-space (praktycznie codziennie gdzie indziej) i gruuuuuuuba większość systemów jest pusta aż gwizda po księżycach  ;) Owszem, w wielu stoja POSy, ale mimo "czatowania" nawet cały dzień obok takowego nie zauważyłem żadnej aktywności. Chyba że nie trafiłem w time zone. A najwięcej to jednak znajduje opuszczonych...widać kolonizacja dzikich terenów nie zawsze sie udaje  :)

Kara Mon:
B sie ludizom nie chce troche wysilic i wola byc petem w 0.0 albo l4 w high tluc :p no i bociany tam maja zdecydowanie trudniej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej