Śmietnisko > Off Topic
WikiLeaks i mega-wyciek
ZharV:
1) Mi się podoba publikacja i nie ważne dla mnie jest czy to są bardzo tajne materiały czy mniej tajne. Fajnie jest poznać to od strony kuchni. Poza tym te materiały są prawdziwe.
2) Czy ten pan zgwałcił kogoś czy nie jakie to ma znaczenie w stosunku do tego co zawierają te materiały?
3) Oczyścić się w Ameryce to też czasami jest problem jak w Polsce i zajmuje to często LATA.
4) Dla mnie to kolejny dowód, że ludzie szeroko rozumianej władzy żyją w innej przestrzeni niż Ci tzw normalni. Nie mówiąc już o tzw elicie finansowej. Cały tłum jest od brania kredytów i zasuwania do roboty w pocie czoła, żeby je spłacać.
4) Xar jeżeli nie używasz emotek w swoich textach to wcale nie znaczy, że nie piszesz emocjonalnie.
sc0rp:
--- Cytat: ManganMan w Grudzień 04, 2010, 17:00:08 ---Największym naszym problemem jest to, że za bardzo ułatwiamy sobie życie, może jak dojdzie do wojny nuklearnej to może wtedy podniesie się nam IQ (o ile nie wyginiemy :P )
--- Koniec cytatu ---
Co to znaczy "za bardzo"?
Ludzkosc od epoki kamienia lupanego darzyla do tego aby ulatwiac sobie zycie - to jest nasza natura wiec imo nie istnieje cos takiego jak "Za bardzo" a tymbardziej nie jest to problemem
--- Cytat: ZharVizjerei w Grudzień 10, 2010, 08:13:04 ---2) Czy ten pan zgwałcił kogoś czy nie jakie to ma znaczenie w stosunku do tego co zawierają te materiały?
--- Koniec cytatu ---
Ty nie powtarzaj za main streamowymi mediami bzdur o gwalcie, w akcie oskarzenia jest to ze uprawial seks bez kondona a nie ze kogo kolwiek zgwalcil.
Kalressin:
Swoja droga dla kogos kogo niby gonia wywiady kilku krajow, Szwedzki pierdel to najbezbieczniejsze i najwygodniejsze miejsce na swiecie. :D
Ellaine:
Hm, w takim razie człowiek może rozmnożyć się w wyniku:
a) invitro
b) dziury w prezerwatywie
c) gwałtu
Japierdziu jestem gwałcicielem i są na żywe dowody :/
Azbuga:
to za seks bez gumy mozna isc siedziec?!
a po drugie to on sam ten seks bez gumy uprawial? czy jego partnerka tak jakby również?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej