Śmietnisko > Off Topic
WikiLeaks i mega-wyciek
Ellaine:
W Szwecji.
Chyba sam, jeszcze brakowało żeby partnerka też była gwałcicielką.
Sammani:
On ma byc poddany ekstradycji pod dwukrotnymi zarzutami sex by suprice. Raz pekla mu gumka, a drugi laska nie zauwazyla, ze nie ma gumki (tudziez kochal ja po sexie jak zasnela) W obu wypadkach kara w szwecji to 700$ ;]
amra:
--- Cytat: Azbuga w Grudzień 10, 2010, 13:36:27 ---to za seks bez gumy mozna isc siedziec?!
a po drugie to on sam ten seks bez gumy uprawial? czy jego partnerka tak jakby również?
--- Koniec cytatu ---
W szwecji tak :D.
Gdzies czytalem ze jego adwokat w angielskim sadzie tlumaczyl, ze sprawa jest o pekniety kondon (pekl w trakcie i dokonczyl bez informowania partnerek o problemie, a w wdlug szwedzkiego prawa to gwalt juz jest).
Dormio:
--- Cytat: Kane McCallan w Grudzień 10, 2010, 16:28:22 ---W szwecji tak :D.
Gdzies czytalem ze jego adwokat w angielskim sadzie tlumaczyl, ze sprawa jest o pekniety kondon (pekl w trakcie i dokonczyl bez informowania partnerek o problemie, a w wdlug szwedzkiego prawa to gwalt juz jest).
--- Koniec cytatu ---
A one głupie oczywiście się nie zorientowały ? ;)
Na ten temat narosło już tyle legend, że ciężko dociec, co jest prawdą, co bliskie prawdy, a co jedynie wyobraźnią osób o tym piszących, np. w TokFM usłyszałem dzisiaj, że pierwsza na bodaj twitterze wspominała, że jest na niego napalona, a potem udało jej się go zaciągnąć do łóżka, gdzie miał stosunek (z użyciem prezerwatywy), z kolei z drugą miał stosunek oralny w kinie, a ta druga to koleżanka pierwszej. Obie panie jakoś tak kilka dni po aktach spotkały się na "herbatce" i w toku wspólnej dyskusji uznały, że zostały zgwałcone.
Naprawdę nie wiem co o tym sądzić. :P
Sammani:
BO tak było, ta pierwsza od pękniętej gumki miała z nim sex w pierwszy dzień jego sympozjum i nastepnego ciagle przychodzila na konferencje, a z druga jechal 45 minut do jej podmiejskiej miejscowosci i jak zeznala:"caly czar prysł bo tylko siedział i zajmował się swoim laptopem". Sam fakt, ze interpol sie aktyualnie zajmuje sprawami za 700$ kary o peknieta gumke, jest smieszny. Ale bardziej fakt, ze on nie jest oskrazony. Zarzadano jego stawienia sie w celu wyjasnien i zebrania zeznan. 8)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej