Eve Online > Dyskusje ogólne

Jak nie fitować faction shipów (było: Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy)

<< < (17/23) > >>

Doom:
Nie chce mi sie powtarzać już argumentów, co było inteligentnego do powiedzenia w tym temacie powiedziem ja, Xeovar, Sokole, Dormio, lub pozostali zwolennicy prawidłowości pierwotnego umiejscowienia posta Herezji.

tak w ramach konkursu

[Noob fit]
Gyrostabilizer II
Gyrostabilizer II
Gyrostabilizer II
Gyrostabilizer II
Fourier Transform I Tracking Program

X-Large C5-L Emergency Shield Overload I
5a Prototype Shield Support I
Ditrigonal Thermal Barrier Crystallization I
Non-Inertial Ballistic Screen Augmentation I
Cap Recharger II
Cap Recharger II

1400mm 'Scout' Artillery I, EMP L

Large Semiconductor Memory Cell I

Garde I x4

Parametry lepsze w każdej wymienionej kategorii, na full t2 ficie miecie, nagrodę przelej na konto Unseen Academy w ramach wsparcia dla nie dopuszczenia do sytuacji w której na takim km w takim statku, z takim fitem znajdzie się początkujący polski gracz.

PS
Sokole ty nie odbijaj piłeczki, Ganiles Ty nie prowokuj.

sc0rp:

--- Cytat: Albi w Listopad 30, 2010, 18:35:45 ---Może być też najszlachetniejszym typem gracza - AFKerem :)

--- Koniec cytatu ---

hehe albi taki gracz jest jeden w swiecie eve - ty inni to conajwyzej marne podrobki ;)

--- Cytat: SokoleOko w Listopad 30, 2010, 21:57:47 ---Czas na "prawo SokolegoOka" - jeśli dyskusja trwa odpowiednio długo, Voodoo i ich kumple wykoleją wątek w stronę próby udowodnienia, że SokoleOko nie umie grać w Eve/jest hipokrytą/i kryptocyklistą.
--- Koniec cytatu ---

lol tos wymyslil :D

Skoro mamy "uzgodnione" kiedy community centrali wyraza zgode na latanie bs/frakcyjny bs to ja zadam pytanie jakie sa standardy na latanie capsami i sc/tytanami bo pewnie wyjdzie ze moj caps alt to powinien kible sprzatac na stacjach a nie latac carrierkiem, dokladac 800dps i planowac zakup nyxa

SokoleOko:

--- Cytat: Ganiles w Listopad 30, 2010, 23:12:57 ---To nie ja porownuje sie do jakichs noobkow (ja kiedy mialem tyle co on......juz wymiatalem).
Nie wiem po co tak uparcie sie do niego porownujesz, chyba nie bede wnikac.
--- Koniec cytatu ---

Nie ma czego porównywać. To ty zarzuciłeś mi "wywyższanie się nad nim". Ja tylko pokazałem jak można lepiej nadrabiać brak skilli iskami - co robiłem właśnie na etapie misji w hisecu.

I tak, byłem lepszym newbie od tego n00ba.

--- Cytat: Ganiles w Listopad 30, 2010, 23:12:57 ---Jaka byla historia tej bitki? Na kb widac ze ishkura bilo 11 okretow a maller spadl dopiero 14 minut pozniej. Dominix naprawial go tak dlugo? Jakies slowo komentarza czy cos tam wiecej bylo, czy jedynie 1 afka vs 8 cruzy i 3 frytki.

--- Koniec cytatu ---

Prawdopodobnie chaotyczne gankowanie, które sprowadzało się z mojej strony do warpowania tam, gdzie kazał FC (pozdrawiamy ExeGee, szkoda że już nie gra) i strzelania do tego co kazał.

Roamy z kadetami UA mają się tak do "profesjonalnego PvP" jak burda w knajpie wywołana okrzykiem "bzykałem twoja starą" do operacji wojskowych :D

Wracając z offtopa:
Dark, od kiedy to carrier jest DPS shipem?

sc0rp:

--- Cytat: SokoleOko w Listopad 30, 2010, 23:43:01 ---
Wracając z offtopa:
Dark, od kiedy to carrier jest DPS shipem?

--- Koniec cytatu ---
hmmm od kiedy wprowadzono fightery? wiesz 400dps free do tengu i 400dps kosztem 5 med dronek do macha to nie w kij dmuchal na sanctumy jak znalazl, anyway to nie jest odpowiedz na moje pytanie.

SokoleOko:
Odruchowo myślałem, że chodzi o PvP.

Przydzielanie fighterów do shipow misyjnych wielkiej filozofii w fitowaniu nie wymaga, prawda?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej