Eve Online > Dyskusje ogólne

Jak nie fitować faction shipów (było: Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy)

<< < (9/23) > >>

Goomich:

--- Cytat: Dark Flonoe w Listopad 30, 2010, 11:29:34 ---http://eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=3629694 - mona x

i to chyba tyle w tym temacie jak to pvperzy uzywaja tylko T2+

--- Koniec cytatu ---

Sup biatch.

http://www.scrapheap-challenge.com/viewtopic.php?t=27286

Lepiej byś już poszukał tych dwóch harbich z czasów, gdy testowałem latanie na lazorach.

Dheedee:

--- Cytuj ---Za taki fit na vindyku to powinien zarobić auto-self-destruct`a natychmiast po wydoku ...
poniewaz?

Vindyk to jest swiątynia i tak jak do świątyni nie wchodzi się w krótkich spodniach tak takim statkiem nie lata sie klepać raty ani misje - dlatego słusznie że zginąl i powinien teraz umierać tyle razy ile tych antymaterii wystrzelił... jak tego nie rozumiesz to zacznij grać w bierki...;)

Pzdr...
Dd...

--- Koniec cytatu ---

Dormio:
Ciekawe, bo mi wychodzą odpowiednio (dps/ehp):
- Vindyk 724/49 678
- Dominix 715/92 023
- Hyperion 500/74 003
I wiesz co Ci powiem ? Gówno mnie obchodzi jakie gość ma skille, bo skoro ma skille na T2 magstab'a to znaczy się, że coś tam wyskillował, a mierzę fit podług siebie nie jakiś wydumanych skilli gościa, którego nie znam. Efektywnie jestem w stanie ocenić fit tylko wtedy gdy mogę zobaczyć co mój char w nim jest w stanie zrobić.

A jakbyś nie zrozumiał:
- Dominix - darowanie sobie dodatkowego dps (249) nie uważam za uzasadnione
- Hyperion - tyle traci na dpsie co zyskuje na ehp, a dodatkowo na zasięgu

--- Cytat: Dark Flonoe w Listopad 30, 2010, 13:25:35 ---all5 - 364dps rotfl skoncz pan wstydu oszczedz - moj pvp drejk ma wyzszy dps.

--- Koniec cytatu ---
Chcesz porównywać fit PVE vs PVP ? Powodzenia.

sc0rp:

--- Cytat: Dormio w Listopad 30, 2010, 13:43:13 ---Ciekawe, bo mi wychodzą odpowiednio (dps/ehp):
- Vindyk 724/49 678
- Dominix 715/92 023
- Hyperion 500/74 003
--- Koniec cytatu ---

cos koslawo tego vindyka sfitowales bo wiesz vindyk ma wygar na poziomie 1200 dps.

--- Cytuj ---I wiesz co Ci powiem ? Gówno mnie obchodzi jakie gość ma skille, bo skoro ma skille na T2 magstab'a to znaczy się, że coś tam wyskillował, a mierzę fit podług siebie nie jakiś wydumanych skilli gościa, którego nie znam. Efektywnie jestem w stanie ocenić fit tylko wtedy gdy mogę zobaczyć co mój char w nim jest w stanie zrobić.

--- Koniec cytatu ---
to nie oceniaj goscia bo mowienie ze ten noob w shipie X lepiej by zrobil gdyby mial moje sille i ship Y to porownywanie jablka do gruszki.

--- Cytat: Dormio w Listopad 30, 2010, 13:43:13 ---
Chcesz porównywać fit PVE vs PVP ? Powodzenia.

--- Koniec cytatu ---

LOL wiesz raciarki*  charakteryzuja sie tym ze maja identyczny lub wyzszy dps od wersji pvp - to blysnoles

* - przynajmniej dla tych co mysla o efektywnym raceniu

Dormio:

--- Cytat: Dark Flonoe w Listopad 30, 2010, 13:53:06 ---cos koslawo tego vindyka sfitowales bo wiesz vindyk ma wygar na poziomie 1200 dps.

--- Koniec cytatu ---
Ja ?? Halo... obudź się. To fit kolesia z KMa !

--- Cytat: Dark Flonoe w Listopad 30, 2010, 13:53:06 ---to nie oceniaj goscia bo mowienie ze ten noob w shipie X lepiej by zrobil gdyby mial moje sille i ship Y to porownywanie jablka do gruszki.

--- Koniec cytatu ---
No i dlatego oceniam fit, a nie gościa.

--- Cytat: Dark Flonoe w Listopad 30, 2010, 13:53:06 ---LOL wiesz raciarki*  charakteryzuja sie tym ze maja identyczny lub wyzszy dps od wersji pvp - to blysnoles

--- Koniec cytatu ---
No, skoro Ty to mówisz to przecież musi być prawda, a i tak mi moje fity jakoś się tak sprawdzają i nie muszę wywarpowywać po kilka razy  :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej