Eve Online > Patche i dodatki
DevBlog: learning skills are going away
Goomich:
--- Cytat: Oxylan w Listopad 27, 2010, 12:40:57 ---i siedział jak pajac czekając aż będzie mógł normalnie grać,
--- Koniec cytatu ---
To tylko i wyłącznie twoja wina, dlatego sam sobie powinieneś wypłacić odszkodowanie (minus mała oplata dla mnie).
Oxylan:
--- Cytat: Mona X w Listopad 27, 2010, 12:57:11 ---To tylko i wyłącznie twoja wina, dlatego sam sobie powinieneś wypłacić odszkodowanie (minus mała oplata dla mnie).
--- Koniec cytatu ---
Wstrzymam się od offtopa i wycieczek.
Stary Pierdola:
--- Cytat: Herezja w Listopad 27, 2010, 12:10:02 ---Próbowałem ten zlepek odcyfrować i podzielić na wyrazy (zakładam, że pisał po pijaku albo cuś ];) )
"Nie, nie, nie bonusy tyle lat (odno) to co nie było jakby patrzeć albo więcej gdyby tez teraz dostajesz piec milionów zasadzie free no to nie ma co się przejmować"
W nawiasie nie zrozumiałem tekstu ani z treści zdania nie zrozumiałem co chciał napisać.
Teraz poproszę kogoś aby zrozumiał sens tego co On napisał bo ... ja nie łapię ];)
--- Koniec cytatu ---
Uwazam ze wyskilowanie wszystkich learningow na V nie bylo bledem poniewaz raz ze sie pozniej skillowalo szybciej i dla wielu graczy to sie zwrocilo a dwa teraz dostajemy 5376k sp praktycznie free.
P.S.Namieszalem wina z piwem = post niezrozumialy.
silvia:
--- Cytat: Oxylan w Listopad 27, 2010, 12:40:57 ---PS.Starsi gracze postawcie się w roli nowych graczy którzy zaczeli grać np 2 miesiące temu, wiekszosc z nich robila lerny, a teraz im to zabierają, co prawda dostana cale free exp ale to nie zmienia faktu że mogli od razu wsiadać w cruzy, bc i bawić się w pvp/e, pod względem rozrywki i czerpania przyjemnosci z gry stracili czas.
--- Koniec cytatu ---
Niet, z learningami jest tak, iz te podstawowe w ciagu 6h skillowania obniza ci czas potrzebny na dojdscie do draka o np. polowe (2 dni? ) :D
NeX:
Dokładnie tak. Pierwsze levele proporcjonalne czasowo do innych skili dawały wielkiego kopa. Szczególnie początkującej postaci bez przygotowanych kabli i skillplanu.
Nowy gracz nie miał jednak potrzeby poza bzdurna iluzją, że kogoś w czymś dogoni aby wbijał przez całego triala wyłącznie tygodniowe learningi w czasie kiedy miał do zrobienia piętnastominutowe skile do założenia podstawowego fitu. To jakieś totalne maniactwo robić zaczynając grę skile 5/5 na czymkolwiek poza altem, zresztą i jemu 5/4 wystarcza, bo czas zwrotu 5 adv to było kilka lat. Pierwsze tygodnie gry minęły mi na learningach 3 potem 4 i nie robiłem ich wyżej tak długo jak miałem krótsze skile na statek, broń itp. Opowieści o tym ile się przez to traci to zwykłe pitolenie głupot. Setki razy więcej czasu się traciło nie zmieniwszy skili na czas, bo wolało się spać, czy wyjść na piwo. Teraz niby jest kolejka, ale i tak zdarza się ją ustawić po paru dniach przerwy :P
Czas tracili tylko naiwni PRO z pryszczami, bo chcieli być w czymś "najlepsiejsi", a wbicie skila na 5 zamiast zrobienie w tym samym czasie kolejnego na 4 wydawało im się zajebistsze. Teraz dostaną zwrot tych 2, czy 5 milionów i się cieszą jak ze zaszpyrowanej skarpety z moniakami.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej