Eve Online > Patche i dodatki

DevBlog: learning skills are going away

<< < (34/50) > >>

silvia:
Ja przez BAAAARDZO dlugi czas nie robilem learningow. Tylko po trochu - wolalem miec dany skill xxx, ktory byl mi potrzebny by uzywac xxx, anizeli spedzic kilka godzin trenujac jakis learning by potem miec owy skill zrobiony w 30 minut krocej.

Ellaine:
Ja wbijałem learny advanced 5 kiedy miałem tak mało czasu na grę że nie tylko nie starczało na zmianę skilli ale nawet na zastanawianie się co chcę skillować ;)

[VIDE] Herezja:
Innymi słowy większość osób jednak jest za (tak starych wyjadaczy jak i zielony narybek)

ps. sam mam learning jedynie na 5 pozostałe skile na 4 (za wyjątkiem charyzmy oczywiście ];) )

Stary Pierdola:
Ze mna bylo troche niestandartowo , gralem jus ponad pol roku kiedy zdecydowalem sie zrobic nowa postac od poczatku wiedzac wrescie czego chce tak ze od razu bylem na inmplantach od +1 do +5 z kazdym kolejnym level na cybernetyce i learningi wszystkie na V i dopiero po tym zaczalem uczyc sie czegos praktycznego , ten char ma 658 dni i 38220k sp czyli srednio 2420 sp/h chyba nie tak zle.

Wlasnie zrobilem sobie plan w EveMon zeby maksymalnie wykorzystac te 5376k free sp i rozdzielajac je tylko na ksiazki z najnizsza szybkoscia uczenia 1980 sp/h bede do przodu okolo 113 dni czyli prawie 4 miesiace , bravo CCP.

[VIDE] Herezja:
Z och i ach ... na co to wydać nasz kolega Star P'ergish zrobił matematykę i to zaawansowaną  ];)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej