Eve Online > Patche i dodatki
DevBlog: learning skills are going away
sc0rp:
--- Cytat: mystiq w Listopad 27, 2010, 10:35:55 ---Czy dostaje sie isk za skillbooki w glowie? w koncu wiecie... 50 mil to nie laska ;d
--- Koniec cytatu ---
Jakbys przeczytal devbloga to bys sie dowiedzial ze rekompenstata dotyczy tylko bookow niewbitych do glowy, bo w przeciwnym wypadku bylaby hiper-inflacja
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: Star P'ergish w Listopad 27, 2010, 10:03:21 ---Nienieniebonusytylelatodnotoconiebylojakbypatrzecalbowiecejgdybytezaterazdfostajeszpiecmilionowwzasadziefreenotoniemacosieprzejmowacτὰπάνταῥεῖκαὶοὐδὲνμένει.
--- Koniec cytatu ---
Próbowałem ten zlepek odcyfrować i podzielić na wyrazy (zakładam, że pisał po pijaku albo cuś ];) )
"Nie, nie, nie bonusy tyle lat (odno) to co nie było jakby patrzeć albo więcej gdyby tez teraz dostajesz piec milionów zasadzie free no to nie ma co się przejmować"
W nawiasie nie zrozumiałem tekstu ani z treści zdania nie zrozumiałem co chciał napisać.
Teraz poproszę kogoś aby zrozumiał sens tego co On napisał bo ... ja nie łapię ];)
Lt Rook:
--- Cytat: Dark Flonoe w Listopad 27, 2010, 12:03:17 ---Jakbys przeczytal devbloga to bys sie dowiedzial ze rekompenstata dotyczy tylko bookow niewbitych do glowy, bo w przeciwnym wypadku bylaby hiper-inflacja
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie, zwrócone będą ISKi za książki które nie są wbite w głowę, czyli te które zalegają na markecie i gdzie kolwiek indziej. Natomiast to co gracze mają w głowach w postaci książek z grupy learnings, CCP oszacowało na 16000b ISK które namieszało by w ekonomi EVE ;D
--- Cytat: CCP ---Secondly, it would mean dumping ~16 trillion ISK into the economy, and CCP EyjoG (our economist and qualified numbers-guy) nearly had a heart attack when we asked if this might be a problem. (He also said "don't do that, please" once he'd recovered from the shock.)
--- Koniec cytatu ---
Oxylan:
--- Cytat: Dark Flonoe w Listopad 26, 2010, 22:03:47 ---Dormio ilosc wylanych lez nie zmieni decyzji CCP tymbardziej jesli bedziesz plakal na centrali.
--- Koniec cytatu ---
Z jednej strony to dobrze że skończyli z lernami z innej nie ma co się czepiać ludzi którzy marudzą ze ta zmiana jest do bani, bo wielu traktowało już wyskilowane learnigi jako ich kawałek życia w eve oraz rzecz jaka w praktyce i teoretycznie miała swoje zastosowanie, planowanie kolejki wtedy miało sens, teraz sam się zastanawiam czy słusznie jest dziekowanie CCP i robić z nich Bogów za taką zmiane, czy solidnie ich o to opierniczyć i zbluzgać, imo zamiana skili na free sp to zbyt mało, powinni dać (zadośćuczynienie) za to że czlowiek jak frajer skilował lerny praktycznie (z przymusu) i siedział jak pajac czekając aż będzie mógł normalnie grać, co prawda nikt nie zmuszał do skilowania tej dziedziny, ale bez niej sensowne skilowanie nie miało sensu.
PS.Starsi gracze postawcie się w roli nowych graczy którzy zaczeli grać np 2 miesiące temu, wiekszosc z nich robila lerny, a teraz im to zabierają, co prawda dostana cale free exp ale to nie zmienia faktu że mogli od razu wsiadać w cruzy, bc i bawić się w pvp/e, pod względem rozrywki i czerpania przyjemnosci z gry stracili czas.
Starakopara:
--- Cytat: Oxylan w Listopad 27, 2010, 12:40:57 ---(...) powinni dać (zadośćuczynienie) za to że czlowiek jak frajer skilował lerny praktycznie (z przymusu) i siedział jak pajac czekając aż będzie mógł normalnie grać, co prawda nikt nie zmuszał do skilowania tej dziedziny, ale bez niej sensowne skilowanie nie miało sensu.
--- Koniec cytatu ---
this
mi wystarczy jakieś 10B ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej