Eve Online > Patche i dodatki

Nie będzie remapu za plexy

<< < (2/5) > >>

Kara Mon:
Wazne ze kogokolwiek posluchali zamiast w ciemno dac SP za $$$  :P

HammerSnake:
hah
Jakby nie można było kupić postaci z $$$ - to nie jest kupno sp? To chyba jedyne mmo gdzie twórcy pozwalają na legalny handel postaci i gwarantują bezpieczeństwo tego handlu.
Jakby nie można było kupić drutów za $$$ .

Mi tam ta zmiana bardzo odpowiadała ,bo jest to naturalny boost młodych postaci ,ale nie zamierzam tego znowu ruszać tutaj.Była dyskusja ,były jęki i płacze farmerów.
Klamka zapadła.Nie należę do tych ,którzy płaczą nad rozlanym mlekiem.

Akurat to że słuchają CSM wcale mi się nie podoba , bo z 90% propozycji tych careberów się nie zgadzam ( chodźby ostatnie dodanie probe do over , plex za remap to kolejne ich zwycięstwo).
O ile zawsze spałem spokojnie wiedząc ,że tych frustratów od lat ccp zlewa ciepłym moczem .Tak teraz wcale ta sytuacja mi się nie podoba.

Naturalnie masz inne zdanie i masz do tego prawo tyle.

Ranshe:
A od kiedy CSM to tylko kerbiry? o0 Chyba raczej tak z połowa to albo duże nullsecowe ally albo lowsekowi piraci.

HammerSnake:
low secowi piraci?

Sorry ,ale ja każdego nooba z -10 w low secu  piratem nie nazywam. Korpy pirackie w eve mieszczą się na palcach mojej jednej ręki + 3 z następnej  i w żadnym z tych korpów nie widzę ani jednego członka CSM .

Zresztą patrzę na CSM tylko przez pryzmat proponowanych przez nich zmian . Mało mnie interesuje kto tam siedzi.

Liczą się ich propozycje. Tyle.

Gaavrin:

--- Cytat: HammerSnake w Listopad 22, 2010, 21:35:02 ---O ile zawsze spałem spokojnie wiedząc ,że tych frustratów od lat ccp zlewa ciepłym moczem .Tak teraz wcale ta sytuacja mi się nie podoba.

--- Koniec cytatu ---

Przyznam szczerze, że jednym zaskoczyli tym faktem, czyli słuchaniem opinii CSM, chyba nie tylko Ciebie. Mogli to ogłosić przed wyborami, że tym razem wybieracie ludzii który na prawdę będą mieli coś do powiedzenia i będziemy ich słuchać :P.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej