Eve Online > Patche i dodatki
Nie będzie remapu za plexy
Gaavrin:
http://www.eveonline.com/devblog.asp?a=blog&bid=815
w skrócie:
Po konsultacji z CSM wycofali się z planów wprowadzenia opcji płatnego remapu.
Muszą iść z duchem czasu i potrzebami graczy, bo inaczej wyginą jak dinozaury ??? i wprowadzić system microtranzakcji.
Ale system ten nigdy nie będzie dotyczył żadnego akseptku gry wpływającego na rywalizacje (szybsze skillowanie, lepsze itemy), tylko wszelakich ozdób (ubrania i mebelki w incarnie, malowanie statków itp. z zastrzeżeniem, że powyższe są podane jako przykłady, a nie zapowiedź wprowadzenia konkretnie tych opcji w grze).
Ptysiu:
Co i tak oznacza podział na graczy klasy "A" i "B". W grze F2P - rozumiem, w płatnej - nóż mi się w kieszeni otwiera. Co prawda pewnie wszystko będzie się dało kupić za plexy, natomiast głowę dam sobie uciąć, że po wprowadzeniu mikrotransakcji ceny tychże na markecie pójdą odpowiednio w górę...
Ranshe:
Aj tam klasy A i B, też mi klasa A, że będzie miał jakieś inne ciuchy a ja nie. Bez przesady :P
Kara Mon:
Doklandie, imo bardoz pozytywna zmiana bo w ciagu ostatnich paru miesiecy CCP powoli zaczyna dzialac tak ze zamiast zrobic cos na szybko nie pytajac nikogo o zdanie zaczynaja uwzgledniac opinie csm i graczy, t2 ammo troche sie juz ruszylo, teraz usuniecie z planow remapu za plexa .
Moze w koncu zaczna wydawac max 1 update na rok bez bugow i tony patchy naprawiajacych patche a moze nawet w koncu jakis dodatek bedzie ciekawy ;D
HammerSnake:
Szczerze mówiąc jestem przerażony.
Nie tym ,że nie ma remapa za plexa ....
ale tym ,że zaczęli w końcu słuchać tych Carebearów z CSM !!!! :o
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej