Śmietnisko > Off Topic
Fotoblog
Hastrabull:
A kiedyś spróbuję :)
Hastrabull:
Niestety znowu babki :) Do tego jeszcze eksperymenty z inną, ciekawą techniką robienia tego typu zdjęć :) Kto zgadnie jak były robione? Zaznaczam, że w tych fotografiach poza poprawą balansu bieli nie wprowadzałem żadnych zmian, te bajerki to nie photoshop tylko prawdziwe zdjęcie :)
http://www.tomaszrydz.pl/2011/05/16/dance-photos/
Xarthias:
Synchro flasha na drugą kurtynę :P
Syntion:
Lampami blyskowymi sie nie bawie ale efekty wyszedl calkiem ciekawy. Czy Xart zgadl sposob wykonania tego zdjecia?
A propos wygladu Warszawy to chyba co kto lubi. Podoba mi sie to co robia z praskim brzegiem wisly. W koncu nie wszystko musi byc zabetonowane na amen :)
A tak przy okazji widze ze Hastra tez szweda sie po Warszawie i pstryka. Ja tez czesto laze dlugimi godzinami po roznych zakatkach WaWy. Ciekawe ilu jeszcze takich tutaj mamy na forum.
Hastra ciekawy fotoblog :)
Hastrabull:
--- Cytat: Xarthias w Maj 16, 2011, 09:23:14 ---Synchro flasha na drugą kurtynę :P
--- Koniec cytatu ---
Niet :) mój mały, marny aparacik nie potrafi jeszcze na druga kurtyne pstrykac z ta lampa co mam. zgadujcie dalej :)
Syntion, ano szwędam się, szwędam :) dzieki.
Może znalazło by się kilku chętnych szwendaczy, to byśmy sie razem poszwęndali? :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej