Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Polacy w Eve (Jezzuuu, który to już raz?) (było: Odp: AAA pod ostrzałem).
Goomich:
And proud of it!
SokoleOko:
--- Cytat: Dark Flonoe w Grudzień 02, 2010, 09:58:02 ---polnoc - prawie idealny napland (jak barbarzyncy z venal sbie poleca to bedzie idealny), cywilizowany swiat
--- Koniec cytatu ---
May it die in a fire, sir! :P
sc0rp:
--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 02, 2010, 10:56:32 ---May it die in a fire, sir! :P
--- Koniec cytatu ---
no moze moze po cichu licze ze inity wyloza iski na pathetic legion, bo poinformowali o zakonczeniu ostatniego kontraktu wiec mozliwe ze sa "wolni" i znow zapanuje blogi spokoj u nas :)
SokoleOko:
Chyba się nie zrozumieliśmy - ja liczę, że NC w końcu szlag trafi, bo to obecnie zbyt duży twór ja na możliwości serwera, a przez to wykrzywiający gameplay. Północ jest nie do zdobycia, bo wystarczy żeby w konkretnym systemie zostały zalogowane alty NC i już mamy limit możliwości.
sc0rp:
--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 02, 2010, 11:55:00 ---Chyba się nie zrozumieliśmy - ja liczę, że NC w końcu szlag trafi,
--- Koniec cytatu ---
nc trafi szlag hmmm nie sadze zakladajac czysto hipotetycznie ze bedzie mega nudno conajwyzej to podzieli sie na DC (deklein coalition) i NC, moze nawet zresetuja standy, ale na sov war bym nie liczyl jedni i drudzy maja za duzo terenu, a jak koncza ci co maja za duzo terenu to mozemy teraz obserwowac na poludniu.
--- Cytuj --- bo to obecnie zbyt duży twór ja na możliwości serwera, a przez to wykrzywiający gameplay. Północ jest nie do zdobycia, bo wystarczy żeby w konkretnym systemie zostały zalogowane alty NC i już mamy limit możliwości.
--- Koniec cytatu ---
nie doceniasz ccp ostatnio node (w lxq) przeciez uciagnol 3200 pilotow + iirc 600 probujacych do niego wskoczyc :) to ze byl mega lag fest to inna sprawa ale przynajmniej node nie umarl co jest sporym postepem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej