Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Polacy w Eve (Jezzuuu, który to już raz?) (było: Odp: AAA pod ostrzałem).

<< < (10/18) > >>

Ellaine:
cep, covops.

Plexy w 0.0 dotyczą terenów niezbyt zatłoczonych. U nas jest dużo ludzi i na każdego plexa od razu ładuje się horda ludzi, robi się je raczej dla odmiany niż dla zysku bo przy podziale na hordę chętnych nie ma tego aż tak dużo.

MightyBaz:
jak to Polacy nie rządzą w EvE? O farmerach nie mam wiedzy, ale w pif paf zdobylismy szacunek. Popytaj graczy z innych nacji, co sadza o c0ven, pbn, bufu czy kto tam jeszcze...
Osobicie nie spotkalem sie z negatywnymi opiniami, wrecz przeciwnie. Wiec nie wiem, co ty tam imputujesz? Moze w empire chleja na paskach, albo jezdza bez prawa jazdy do plexow.

amra:

--- Cytat: ChemicalRider w Październik 30, 2010, 18:11:39 ---Pozwolę się wypowiedzieć na przewodni temat -_-

Polacy w grach, Polacy w EVE - Po około 3-4 grach mmo gdzie ostro się grało w różnych społecznościach mam do powiedzenia tylko tyle, że wszystko by było jeszcze ok jakby Polacy nie mogli nic razem stworzyć.. problem polega na tym, że Polacy się nawzajem zwalczają i niszczą. Każdy każdemu źle rzeczy, każdy postrzega tą 'drugą' stronę jako gorszą, lamerska, noobowatą, lub jak oszustów i cziterów. Najczęściej ostatni "poziom" takich relacji to tzw. święta wojna gdzie wszystko co robi ta "druga" strona jest zwalczona, a celem gry staje się dowalenie tym 'drugim' polakom. W EVE może jeszcze czegoś takiego nie widać, ale niechęć niektórych środowisk do siebie jest bardzo zauważalna.

Dla większości ludzi granie i wyzywanie swoich rodaków to swego rodzaju ujście nerwów, frustracji z realnego życia - każdy wie, że w polskich "gospodarstwach domowych" nie jest za kolorowo. Więc zamiast powstrzymania się od różnych zachowań, wprowadzenie reguł, jakiś zachowań w imię "większego" dobra jakim jest np.  pokazania jakiejś społeczności graczy, że Polacy potrafią, to wszyscy przechodzą na easy mode.

Ja rozumiem, że gry są po to aby w nich nie harować jak w realu, lub są po to aby wyzywać się, zrelaksować (poprzez wyzywanie, poniżania innych) itp. ale gry typu mmorpg nie są do tego idealne - im zazwyczaj przyświecają inne cele. Gry typu FPS natomiast nadają się do tego idealnie.

--- Koniec cytatu ---

Ach ci straszni Polacy, ich kraj nalezy zaorac a ziemie sola posypac :D

A powaznie, depresje mozna leczyc.

MightyBaz:

--- Cytat: Kane McCallan w Listopad 02, 2010, 15:28:07 ---Ach ci straszni Polacy, ich kraj nalezy zaorac a ziemie sola posypac :D

A powaznie, depresje mozna leczyc.

--- Koniec cytatu ---

i tam, polecam koledze wizyte u androloga, pewnie braki w organizmie testosteronu

Doom:
[admin]Dyskusja o polowaniu na wboty wydzielona do: http://www.eve-centrala.com.pl/forum/index.php?topic=8883.msg138973#msg138973 [/admin]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej