Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Mass ban PL

<< < (5/13) > >>

Ellaine:
Ale akurat w WH hackowanie local chata możesz sobie eeee, noooo... nie wiem co sobie możesz z nim zrobić ale na pewno nic konkstruktywnego.

yalien:
Allo again,

Abi nie mowie o hakowaniu WH tylko o tym ze przy kazdym wyskanowanym WH byly oczy na wypadek gdyby ktos przez owe WH przeskoczyl

CATfrcomCheshire:
No i tutaj jest druga strona medalu, tzn obwinianie o kazda glupio wtopiona na pasku raciarke czy miningop "cheatow PL", bo jakis gang zrobil logoff/wskoczyl przez jednego z niewyskanowanych WH/cyno/whatever, w jakis sposob wyprowadzil w pole obwiniajacego, ktory po prostu nie bierze pod uwage, ze mogl zwyczajnie i zgodnie z prawidlami sztuki zostac wystrychniety na dudka. To jak krzyczenie "cheater" przy kazdym zaliczonym headshocie z dupy w CS. Dlatego wlasnie sie na ten temat tak trudno rozmawia :)

Gregorius:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Październik 14, 2010, 12:35:52 ---Przeciez nie wspominam o tym w watku o wojnie, tylko tutaj rzucilem ciekawostke apropo cheatow PL. Nie sa to narzekania, whine czy zwalanie winy za straty/przegrana, tylko luzna uwaga w watku na temat. Wiec "Hipokryzja" to chyba troche za duze slowo, taka dewaluacja pojec sprawia, ze potem nie wiadomo, jakiego slowa uzyc, gdy ktos naprawde jest hipokryta  ;) A Atlas umarl dzieki oszustwom PL, to powszechnie wiadomo, ze trzymal sie mocno ale metagaming i cheaty byly glownym czynnikiem, przez ktory sie rozpadl.

--- Koniec cytatu ---

Nie twierdzę wcale, że Atlas był ubah. Ba, dał dupy na całej linii (tego nic nie usprawiedliwia) i w momencie, gdy ja zauważyłem dziwne znikanie z locala (w wątku o wojnie nawet dałem screeny etc.) to Atlas latał mi koło no.... wiesz czego ;) Niemniej, pamiętam, jak wtedy sporo centralowiczów odrzucało te tezy (jakoby PL używał sphere-o-podobych taktyk), twierdząc, że to whine i tak na prawde nic z tego nie miało miejsca. Teraz nagle większośc zgodnie przytakuje, jak otwarcie mówi się o używaniu sphere'a przez PL. Nie jest to twoim zdaniem hipokryzja ? Do whine'u jeszcze daleko, bo raczej nim będzie jakieś solidne wejście z buta PL do eso to może wiele wody upłynąć w rzece i raczej problem tego programu może być wspomnieniem (mam nadzieję).

Orli1983:
co do sphere to oni sie nawet z tym nie kryja - chyba ze to jakis inny sphere :D

https://www.pandemic-legion.com/sphere/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej