Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Mass ban PL

<< < (6/13) > >>

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Gregorius w Październik 14, 2010, 13:32:14 ---sporo centralowiczów odrzucało te tezy (jakoby PL używał sphere-o-podobych taktyk), twierdząc, że to whine

--- Koniec cytatu ---

To napewno nie bylem ja, zreszta wtedy jak Atlas failowal we wszystkich aspektach, to nie dziwie sie ze jak byly jakies doniesienia z ich strony o cheatach to nikt na to nie zwracal uwagi, i bylo to traktowane jako czesc dmgcontrola, ktory lecial na forach. Taki byl czas, ze nawet gdyby mieli jakies dowody, to i tak by to community wysmialo, bo to byl czas wysmiewania Atlasa :) Nienajodpowiedniejszy jak widac na obnazanie cheatow PL, ktore moze byly a moze nie, ale to nie ma nic do rzeczy. W kwestii XWY tez nikt tego nie uzywa jako jakiegos argumentu, po prostu sie dostosowalismy do nowych okolicznosci, petycja poszla, capsy wyskoczyly z systemu, a wszystko ponaprawialismy logistykami, koniec tematu. To taki jeszcze jeden "feature" made by CCP, do ktorego sie trzeba po prostu dostosowac, jak do laga. A temat wyniknal przy okazji zupelnie innego watku.

Khobba:

jakoś nie mogę się oprzeć wrażeniu, że wszystkie te posty na forach, dramatyczne wyznania mających już dość memberów i wręcz całą ta strona /sphere/ są elementami rozbudowanego trollowania.

Egnos:

sneer:
Cat
po to dałem usmieszek w wypowiedzi żeby to zostało na wesoło odebrane
bo wtedy poziom komentarzy wywalił mnie na orbitę
nigdy i nigdzie nie broniłem atlasa
po prostu opisalem jak PL ominął local i zostałem zjebany 

teraz też widze troll mode on
czyli centrala w dobrej formie jest :)
chciałoby sie rzec ...jak zwykle

jakbym chciał potrollować mógłbym napisać cos o brakującym IQ
a nie spinaniu posladków .... bo wiadomo ...
rozluźnij się
traktujesz tą grę i forum ciut zbyt poważnie

p.s. taaaa wiem - zaraz albo poleci warn albo znajde wypowiedz we flejmie albo nie wiem co ...
luzik

Chupacabra:
e tam zamiast banować PL powinni udostępnić ta SFERĘ i mielibyśmy to o czym wielu jeszcze marzy. NO LOCAL i to nie tylko w WH.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej