Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Mass ban PL

<< < (4/13) > >>

Gregorius:

--- Cytat: Doom w Październik 14, 2010, 11:29:10 ---Może dlatego że wtedy oficjalnie uznano to za bug i nawet wypuszczono łatkę która takie coś miała naprawić?

--- Koniec cytatu ---

Ta, po DT, ktore mialo wprowadzic zmiane PL wylaczyl ta opcje - do konca dnia ;P i tak stacja juz byla zdobyta. Pozniej powtorzyli proces ;)

Rabbitofdoom:

--- Cytat: Daniarel w Październik 14, 2010, 10:43:42 ---Kompletnie nie rozumiem po co ludzie używają takiego gó...a. Czy to jest kwestia zachowania elitarności i obawy przed  porażką??
To chyba jest jakiś typ ludzi, którzy muszą wychodzić poza reguły i uczciwą gre.W PL są zresztą te "lepsze" goonsy :)  tzw. T2 bo z tego co pamiętam sporo ich tam szło.
Jeśli sprawdzą się  te zarzuty mam nadzieję, że ich w tak pobanują,że im się odechce grać :) "kija w oczoduł retardom co używają takiego syfu"
Odnośnie exploita ze znikającym lokalem, to myślałem że to konsekwencja jakiś ustawień w grze, ale jak już był program do tego to jest lol i "prawdziwy sukces" CCP :)

Miałem do niedawna lepsze zdanie o nich(PL), są dobrzy nie da się ukryć, ale widać nie, aż tak...człowiek naiwny :P

--- Koniec cytatu ---

Mysle ze obie te rzeczy. Swego czasu bylem w paru elitarnych "gildiach" w mmo i na tym poziomie rozmaite dlubanie przy kodzie gry jest norma, podobnie jak wszelkiego rodzaju wspomagacze. Makra, bindy, custom skrypty itd. itp. W archspace swego czasu caly council ktory trzasl serwerem dostal bana po tym jak admini sobie napisali skrypt do lapania account sharing.

Orli1983:

--- Cytat: Rabbitofdoom w Październik 14, 2010, 12:26:40 ---Mysle ze obie te rzeczy. Swego czasu bylem w paru elitarnych "gildiach" w mmo i na tym poziomie rozmaite dlubanie przy kodzie gry jest norma, podobnie jak wszelkiego rodzaju wspomagacze. Makra, bindy, custom skrypty itd. itp. W archspace swego czasu caly council ktory trzasl serwerem dostal bana po tym jak admini sobie napisali skrypt do lapania account sharing.

--- Koniec cytatu ---

w sumie przychodzi taki czas w grze ze wyczyszczenie jakiejs tam grupy charow, dobrze wyskilowanych itp przynosi wiele swiezosci grze :D

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: sneer w Październik 14, 2010, 11:11:17 ---w detorid / atlasie  tez tak było pierwszej doby w o-w ....
ale poza atlasem to nikomu nie przeszkadzało :)
mało tego nawet ktoś na mnie wsiadł jak o tym była dyskusja
co się stało że teraz nagle jest to be ?

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Gregorius w Październik 14, 2010, 11:13:42 ---Hehe co prawda, to prawda ;) Hipokryzja to widać 'zaleta' centrali :D

--- Koniec cytatu ---

Przeciez nie wspominam o tym w watku o wojnie, tylko tutaj rzucilem ciekawostke apropo cheatow PL. Nie sa to narzekania, whine czy zwalanie winy za straty/przegrana, tylko luzna uwaga w watku na temat. Wiec "Hipokryzja" to chyba troche za duze slowo, taka dewaluacja pojec sprawia, ze potem nie wiadomo, jakiego slowa uzyc, gdy ktos naprawde jest hipokryta  ;) A Atlas umarl dzieki oszustwom PL, to powszechnie wiadomo, ze trzymal sie mocno ale metagaming i cheaty byly glownym czynnikiem, przez ktory sie rozpadl.

yalien:
Witam,

to jest jedno wielkie g**********o. Przepraszam za przeklenstwo ale jak sie widzi i slyszy takie rzeczy to czlowieka zalewa krew ...
Mam niestety obawy ze to !@#!$ wyszlo poza PL. Ostatnimi czasy wielokrotnie slyszalem a nawet prawie na wlasnej skorze doswiadczylem exploita.
Ostatnio coraz czesciej zdarza sie ze w systemach teoretycznie "pewnych" i "zabezpieczonych pojawiaja sie naraz cale gangi neutrali mimo ze wokolo rozstawione sa oczy. I tak w rejonie C3 w ciagu ostatnich 2 tygodni kilkanascie razy pojawialy sie gangi ktore wpadly znikad. Oczy byly rozstawione wzdluz calego pipa oraz  przy wyskanowanych WH.....

Obawiam sie ze g****o z PL dostalo sie w lapy szerszej liczbie trolli...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej