Śmietnisko > Off Topic
Monitor do laptopa
trigen:
TAK! takiej odpowiedzi oczekiwałem, co do modelu procka masz racje,przepisałem to Everesta, poprawny model procka to Duo T8100, model laptopa to jest dobrze podany F3SG
Dziękuje ci za odpowiedz, szkoda ze ci "EKSPERCI" w sklepach, nie mogą tak wytłumaczyć jak ty.
PS. Twoja ściana tekstu pomogła mi więcej niż 3 emalie, razem wzięte, od polskiego suportu: Nvidi, Asusa, i LG
Diabl0:
A nie możesz po prostu wziąć kompa do jakiegoś znajomego (lub nawet jakiegoś sklepu) i sprawdzić doświadczalnie czy (i jak) zadziała z monitorem fullHD? Chociaż od monitora FullHD łatwiej może być znaleźć kogoś z telewizorem FullHD z gniazdem DVI lub nawet HDMI (kabel DVI-HDMI nie jest jakoś specjalnie drogi).
trigen:
--- Cytat: trigen w Październik 14, 2010, 19:45:29 ---
Znajomych nie posiadam bo jestem typem samotnika (no dobra nolifem), co do sklepu, w Saturnie powiedzieli ze nie mogą bo regulamin, a w media mark mnie wyśmiali, więc sprawdzenie w sklepie odpada...
--- Koniec cytatu ---
Auenarel:
lol..
saturn i mm to ta sama firma tylko inny szyld ;] Nigdy nie mialem problemu ze sprawdzeniem czy podlaczeniem czegokolwiek tam, obsluga zawsze bylo chetna do pomocy.
Xarthias:
Ja tak samo.
A na opryskliwą i niechętną do pomocy obsługę jest szybki sposób - poprosić kierownika.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej