Śmietnisko > Off Topic

Monitor do laptopa

<< < (7/7)

Doom:
A jesli kierownik potwierdzi że regulamin zabrania, poproś w takiej sytuacji o to żeby kompetentny sprzedawca wybrał ci monitor który na pewno zadziała z twoim lapem i dał na to gwarancję

gregor40:

--- Cytat: Doom w Październik 15, 2010, 12:02:54 ---A jesli kierownik potwierdzi że regulamin zabrania, poproś w takiej sytuacji o to żeby kompetentny sprzedawca wybrał ci monitor który na pewno zadziała z twoim lapem i dał na to gwarancję

--- Koniec cytatu ---

Ostatcznie kup przez neta. Masz 10 dni na zwrot bez podania przyczny, płyniesz tylko na transporcie.

trigen:

--- Cytat: Gregor PL w Październik 15, 2010, 13:18:17 ---Ostatcznie kup przez neta. Masz 10 dni na zwrot bez podania przyczny, płyniesz tylko na transporcie.

--- Koniec cytatu ---

tak, monitor będę kupował przez neta, dokładnie z tego sklepu, http://www.electro.pl/produkt-LG_Monitor_LCD_LG_E2350V_PN_2B_Konkurs_21_wycieczka_na_Kube_dla_2_osob-211123,252.html

kupowałem już w electro myszkę, i klawiaturę, nie znalazłem skarg na sklep, więc tylko czekać pozostało do 2 listopada na wypłatę  ;D

Platfusek:

--- Cytat: Auenarel w Październik 14, 2010, 09:16:18 ---ten GF z lapaka spokojnie pociagnie rodzielczosc 1920x1080. Mam w lapku GF 8600M GT 512mb i nie ma zadnych problemow z wyswietlaniem na monitorze w rozdzielczosci HD.

--- Koniec cytatu ---

8600m gt jest mniej więcej 3x wydajniejszy od 9300m i ma to odzwierciedlenie w eve bo miałem obie. Wciśnij ctrl+f polataj sobie po czym podziel fpsy przez 3 ;)

Do odtwarzania filmów w fullhd 9300 się jeszcze nada ale do grania w eve już nie chyba że ustawi się najniższe detale i powyłącza efekty, tak czy inaczej efekt ci się raczej nie spodoba.

p.s Aby dać jakiś pogląd na sprawe: gf9300 ma 16 programowalnych rdzeni, low-endowe karty graficzne do pc ktore kupisz za 250zł mają ich 128 (nie mówiąc o dużo wyższych taktowaniach) a topowe dochodzą do 480.

trigen:
Dziś testowałem mojego Asusa F3SG, podłączyłem go do monitora FULL HD, (samsung 22 cale LCD).
Wszystko ładnie i pięknie, działa idealnie,a nawet lepiej, testowany oczywiście w 1920x1080, filmy 1080HD chodzą płynie.
Jeżeli chodzi o gry, to EvE Online w rozdzielczości 1920x1080, cienie off, AA też off, reszta full detal, textury, sharder, na max, utrzymuje się, od 20 fpsów w górę, przy dużej liczbie człowieków, to spada do 15, czyli w miarę znośnie, specyfikacje gry w moim profilu xfire ;p "xenvirus".

Mam nadzieje że, nie tylko ja, rozwiązałem mój problem, związany z kupnem monitora, full hd, do laptopa.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej