Eve Online > Patche i dodatki
Podwyższenie wymagań sprzętowych Eve od Incarny
Gromor:
Może ktoś jest w tej samej sytuacji co ja, czyli stary procek, to może go to zainteresować.
--- Cytuj ---[...]What we can do for you at the moment is to make sure that you do not lose any subscription time you have paid for because of this. You can choose, if you want to be refunded for the time you lose or if you decide to upgrade your system, you can have that time added to your account when you are ready to continue. [...]
Best regards,
GM Renril
The EVE Online Customer Support Team
--- Koniec cytatu ---
W skrócie, jeśli komuś zostało jeszcze trochę dni na koncie, może poprosić o refundacje lub odłożenie tych dni na później.
Precelek:
oooo czyli moga zamrozic konto jak w navyfieldzie xD
KilerZorg:
A co jak ma aktywne konto, a przez jakiś czas nie dam rade grać z przyczyn sprzętowych. czy da sie wstawić jakoś urlop.
Doom:
Zdaje sie że powyższe to właśnie dokladnie to o co pytasz
CMHQ_Widget:
--- Cytat: Chupacabra w Październik 08, 2010, 14:30:38 ---To niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego bez efektów lag jest mniejszy skoro one i tak egzystują w świadomości serwera? Czyżby wąskim gardłem było wyjście na świat z serwera?
--- Koniec cytatu ---
Jeżeli serwer jest przeciążony to zapytania do Ciebie wysyła bardzo rzadko. Jeżeli dostajesz laga spowodowanego zwiechami na kompie nie odpowiadasz serwerowi na czas przez co jesteś ustawiany z powrotem w kolejce bo się spóźniłeś z odpowiedzią. A jak zapewne wiesz, komputer obciążony przeliczaniem grafiki czy ogólnie grą nie wyśle do interfejsu sieciowego w odpowiednim momencie. Pamiętaj też, że 2000 innych ludzi w tej samej chwili napierdala pakietami w serwer, jak za rzadko wysyłasz (bo komp liczy efekty gry zamiast myśleć jakie pakiety wysłać) swoje to giniesz w tłumie i tu liczą się ułamki sekund, gdzie inni gracze są przed Tobą.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej