Eve Online > Dyskusje ogólne

Microtransactions

<< < (2/4) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Xarthias w Październik 07, 2010, 10:59:37 ---I na 99% będzie to na zasadzie takiej, że kupujesz plexa i zamieniasz go na premiowane iski

--- Koniec cytatu ---

Co to znaczy?

Brzmi bezsensownie - lepiej zrobić shop online w oparciu o Evegate i po prostu kupować itemy płacą kartą/paypalem, a potem "redeem" i wio.

Xarthias:
Nie wiem czy lepiej albo sensowniej, nie moja broszka :P
Te "premiowe" bajery do kupienia mają być kolejnymrozszerzeniem funkcjonalności plexów (tak jak remapy, które mają wejść w listopadzie). Całość oparta o sprawdzony i działający system transakcyjny.
Jest to o tyle lepsze od bezpośrednich płatności, że mając za dużo ISKów też będziesz mógł sobie pozwolić na te dupersznyty bez wydawania dodatkowej rl-kasy.

SokoleOko:
Zmyliłeś mnie tym "premiowym ISK", co zabrzmiało jak inna waluta (ruble i ruble transferowe :P)

Xarthias:
Sorry :P
Nie wiem jak to będzie działało dokładnie, ale to co napisałem powyżej wynika z rozmów z ludkami z CCP. A oni sami jeszcze nie wiedzą, czy to w ogóle wprowadzą i na jakiej zasadzie - czy za plexa będzie dostawało się jakieś "Goldy" na zakupy w premium shopie czy raczej ceny w tymże sklepie będą podane w plexach (nowa bluzeczka od D&G - 3 plexy :P), czy jeszcze inaczej.

Goomich:

--- Cytat: SokoleOko w Październik 07, 2010, 10:55:49 ---Mowy nie ma.

Mam przegrać tylko dlatego, że jakiś dzieciak ma bogatych rodziców, którzy kupili mu uber shipa (albo tyle ISK, żeby sobie mógł kupić shipa)?

--- Koniec cytatu ---

LOL

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej