Eve Online > Dyskusje ogólne

Microtransactions

<< < (4/4)

sc0rp:
Plexy juz poszly w gore

naye666:

--- Cytat: Xarthias w Październik 07, 2010, 11:39:25 ---.... A oni sami jeszcze nie wiedzą, czy to w ogóle wprowadzą i na jakiej zasadzie -...

--- Koniec cytatu ---
To najczęstsze zdanie które wypowiadasz ;) pewnie sam nie wiesz co mówisz _-_
A co do ceny plexów, to rosną cały czas więc co za różnica...

Kara Mon:
w zeszlym roku o tej porze tez szly w gore wiec co za roznica? 600m za 30 dni grania bylo :p (no dobra moze 500 ale na bank duzo wiecej nzi teraz)

naye666:
Jak narazie to cena plexow skoczyla w gore w ciagu 3 dni o jakies 10 mln. Co sprytniejsi juz maja wykupione zapasy just in case. Szkoda zw tym sprytniejszym ja nie jestem ale z grafa wynikalo ze cena ma sie unormowac a tu dupa.. Poza tym znowu jest ta akcja plex sla swiata wiec tez moze to rzutowac na cene. Wiem ze jak cena siegnie 400 mln to tak srednio bedzie sie oplaca placic plexami. Wole wtedy allesrogo zakupic plex za 40 zeta  i normalnie przedluzyc jedno konto a drugie plexem. Nadal jakies tam iski bede do przodu..

Xarthias:
@naye - mówię tak właśnie dlatego, że wiem co mówię. Głównie na podstawie doświadczeń z poprzednimi patchami i milionami pomysłów mniej lub bardziej fajnych, które skończyły żywot na etapie wstępnego planowania.
I tak samo mówią ludzie w CCP. Mają kilka rzeczy, które wiedzą, że zrobią i wiedzą nawet w przybliżeniu kiedy. Mają kilka rzeczy, które chcą zrobić, ale nie wiedzą jeszcze do końca jak (są np. 2 czy 3 różne metody osiągnięcia jednego celu) - i prowadzą nieoficjalne rozmowy z różnymi ludźmi zasięgając języka, poznając opinie, lub puszczają plotki, tak jak tą o mikrotransakcjach, żeby poznać odzew graczy. Ale póki nie mają na coś gotowego kodu, żeby wrzucić przynajmniej na devserwer, to nikt o zdrowych zmysłach w CCP nie powie, że coś będzie tak i tak i basta.
A skoro nie podoba Ci się to co piszę, nie wierzysz mi czy uważasz, że nie wiem o czym piszę - Twoje prawo. Możesz kliknąć ignorowanie mnie i będziesz miał spokój, a i mi oszczędzisz tłumaczenia rzeczy oczywistych komuś, kto nie wie o czym pisze :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej