Eve Online > Dyskusje ogólne

Po co sciagac ludzi do low / 0.0?

<< < (11/36) > >>

Tloluvin:

--- Cytat: Pol Kent w Wrzesień 27, 2010, 18:52:25 ---Empire w każdej chwili można by oddzielić pasami zupełnie nowych low-seców
--- Koniec cytatu ---
Oczywiscie ze mozna to zrobic i uzasadnic. Tyle ze akurat to wykonczyloby hi sec, a jezeli to co niektorzy mowia o zaludnieniu hi seca jest prawda to takze wykonczyloby CCP

Co do logiki to takze nie chce mi sie pisac sciany tekstu wiec po prostu sie z Toba nie zgodze

A tak wogle to mial byc temat o tym po co sciagac ludzi do low czy 0.0, a nie jak uaktracyjnic low czy 0.0, a tym bardziej nie o tym jak wykonczyc CCP :P

amra:
A ja do tej pory nie rozumiem dlaczego niektore osoby pragna zmuszac innych do grania w ta gre innacze niz lubia grac :)
Nie rozmuiem, dlaczego ktos kto lubi sobie robic misje i sprawia mu to fun ma byc zmuszany do przenoszenia sie do low-sec i po co ? aby kots inny mogl mu ten fun psuc. To jest dopiero szczyt hipokryzji :D

Dagund:
powinno sie przeniść dotychczasowe mozliwości zarobkowania z hi do null, tak zeby hi było tylko i wyłącznie miejscem startowym a nie docelowym habitatem dla wiekszości

Kara Mon:

--- Cytat: Kane McCallan w Wrzesień 27, 2010, 19:26:42 ---A ja do tej pory nie rozumiem dlaczego niektore osoby pragna zmuszac innych do grania w ta gre innacze niz lubia grac :)
Nie rozmuiem, dlaczego ktos kto lubi sobie robic misje i sprawia mu to fun ma byc zmuszany do przenoszenia sie do low-sec i po co ? aby kots inny mogl mu ten fun psuc. To jest dopiero szczyt hipokryzji :D

--- Koniec cytatu ---

Przez 1.5 roku grania w eve nauczylem sei ze w tej grze chodzi o to zeby zepsuc komus dzien i caly fun z gry  ;D

Gizmo79:

--- Cytat: Dagund w Wrzesień 27, 2010, 19:32:56 ---powinno sie przeniść dotychczasowe mozliwości zarobkowania z hi do null, tak zeby hi było tylko i wyłącznie miejscem startowym a nie docelowym habitatem dla wiekszości
--- Koniec cytatu ---
Ciekawe jak długo byś pograł w tą grę wtedy :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej