Eve Online > Dyskusje ogólne

Po co sciagac ludzi do low / 0.0?

<< < (12/36) > >>

[VIDE] Herezja:
Myślę, że Gizmo przesadzasz. Wiele osób z mojego korpa właśnie weszła bezpośrednio do zero zero i sobie chwali. Jest odpowiednie powiedzenie na tę okazję "Strach ma wielkie oczy".

Doom:

--- Cytat: Herezja w Wrzesień 27, 2010, 21:20:17 ---Myślę, że Gizmo przesadzasz. Wiele osób z mojego korpa właśnie weszła bezpośrednio do zero zero i sobie chwali. Jest odpowiednie powiedzenie na tę okazję "Strach ma wielkie oczy".

--- Koniec cytatu ---
A mi się właśnie przypomniał dowcip jak komuś zgubili w zaświatach teczke i mógł wybrać sobie piekł czy niebo, zajżał do pikła zobaczył reklame....

sc0rp:

--- Cytat: mystiq w Wrzesień 27, 2010, 20:41:14 ---ale wierza i moduly nadal pozostana.

--- Koniec cytatu ---

chyba wieza, tak czy inaczej pos sie splaca w ciagu 2 max 3 tygodni jak sa dobrze reakcje ustawione.
a swoja droga to czy jak pos jest w reinforce to nie mozna go i modulow odczepic i spakowac?

--- Cytuj ---W trzy godziny racac zrobi sie nie wiecej niz 40mil. Plex kosztuje 320mil, czyli potrzeba osmiu godzin.

--- Koniec cytatu ---
tyle to sie w hi secu na misjach zarabia.

--- Cytuj ---mozna miec rightsy i wlaczac i wylaczac jak trzeba skorzystac.

--- Koniec cytatu ---

tia bo kazdy jeden blue latajacy capsem dostanie rightsy  ;D

Lt Rook:

--- Cytat: Dark Flonoe w Wrzesień 27, 2010, 22:38:27 ---a swoja droga to czy jak pos jest w reinforce to nie mozna go i modulow odczepic i spakowac?

--- Koniec cytatu ---

Nie, nie mozna, jak POS jest w RF to jest w RF, nie mozesz go zatankowac, nie mozesz stronta dorzucic, nie mozesz zadnego modułku ani onlinowac, ani offlinowac, nie możesz niczego anchorowac ani unanchorowac, nie mozesz niczego z CHA ani z SMA wyciagnac.

EDIT:
powyższe wyciąganie/wkładanie tyczy się każdego modułu jaki na posie możesz zainstalować.

[VIDE] Herezja:

--- Cytat: ltrook w Wrzesień 27, 2010, 23:14:24 ---Nie, nie mozna, jak POS jest w RF to jest w RF, nie mozesz go zatankowac, nie mozesz stronta dorzucic, nie mozesz zadnego modułku ani onlinowac, ani offlinowac, nie możesz niczego anchorowac ani unanchorowac, nie mozesz niczego z CHA ani z SMA wyciagnac.

EDIT:
powyższe wyciąganie/wkładanie tyczy się każdego modułu jaki na posie możesz zainstalować.

--- Koniec cytatu ---

Nie tak dawno temu latając po WH znaleźliśmy i rozklepaliśmy w godzinach nocnych posa (czytaj zreinforsowaliśmy). Człowiek miał zanhorowane działka ale nie onlinowane i ... po wejściu do gry pod koniec reinforsa okazało się, że człowiek onlinował działka ale ... i tak stracił posa wraz z dwiema niespodziankami
http://eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=7551164 + niespodzianki http://eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=7550491
Wniosek nasuwa się jeden ltrook.
Działka można onlinować.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej