Eve Online > Dyskusje ogólne

Po co sciagac ludzi do low / 0.0?

<< < (35/36) > >>

Orli1983:

--- Cytat: Ptysiu w Październik 12, 2010, 12:54:14 ---Mi się zawsze śniła możliwość stworzenia własnej sieci logistycznej z botów na wzór "X". W grze tej można było stworzyć sieć fabryk/kopalń, między któreymi krązyły zakupione przez gracza statki transportowe. te oczywiście nie były całkowicie bezpieczne idobym pomysłem było oddelegowanie do ich obrony kilkunastu myśliwców. To byłfajny patent, szkoda, że w EVE pewnie nigdy nie przejdzie :(.

--- Koniec cytatu ---

zakladasz korporacje logistyczno- produkcyjna i po sprawie - nawet bedziesz mogl sobie pogadac ze swoimi botami :D

Doom:

--- Cytat: Ptysiu w Październik 12, 2010, 12:54:14 ---Mi się zawsze śniła możliwość stworzenia własnej sieci logistycznej z botów na wzór "X". W grze tej można było stworzyć sieć fabryk/kopalń, między któreymi krązyły zakupione przez gracza statki transportowe. te oczywiście nie były całkowicie bezpieczne idobym pomysłem było oddelegowanie do ich obrony kilkunastu myśliwców. To byłfajny patent, szkoda, że w EVE pewnie nigdy nie przejdzie :(.

--- Koniec cytatu ---
W  low / 00 w obrębie systemu np przy obsłódze PI na full obrotach byłoby to mozliwe to mozliwe. Tyle że do kosztów przedsięwzięcia nalezało by doliczyć pos na którym parkowałby alt w carierze ;D :P ;)

--- Cytat: Dark Flonoe w Październik 12, 2010, 10:30:09 ---PS Czy jakis mod moze wydzielic posty o botach do oddzielnego tematu?

--- Koniec cytatu ---
Wydzielic to ja to mam ochotę do kosza za zignorowanie sugestii o zmianie topika z tą dyskusją  >:(

SokoleOko:

--- Koniec cytatu ---

Obudź się i złóż aplikację do Shocky :) (żart, żart, nicht schiessen, Kameraden!!!!)

--- Cytat: Doom w Październik 12, 2010, 13:08:58 ---Wydzielic to ja to mam ochotę do kosza za zignorowanie sugestii o zmianie topika z tą dyskusją  >:(

--- Koniec cytatu ---

Fajnie się kręci dyskusja, nie mieszaj proszę :)

Ptysiu:

--- Cytat: SokoleOko w Październik 12, 2010, 13:48:17 ---Reaktywuj konto i złóż aplikację do Shocky :) (żart, żart, nicht schiessen, Kameraden!!!!)

--- Koniec cytatu ---

Fixed for you :).

Swoją drogą, gdyby takie boty musiały być przypisane do korpa, chociażby prywatnego, dało by to bardzo fajne pole do popisu dla pvp w high (jako cel ataków po wypowiedzeniu wojny np.).

wodzmuerte:
patrzac na to, jak upierdliwa jest obsluga planet [co 5 godzin na 2 planetach musze kliknac 18 eksptraktorow i ustawic im wydobycie] wydaje mi sie, ze udostepnienie kazdemu mozliwosci posiadania wlasnego bota nie byloby takie zle.
na przyklad, kazdy ma w sumie na koncie 3 alty. moglby taki alt pracowac automatycznie rownolegle z glowna postacia. wyszkolisz go np. do kopania i niech on sobie kopie. nawet mozesz go odwiedzac i przygladac sie jak mu idzie :). w ten sposob kazdy moglby sie zajac poza swoja glowna, 'przygodowa' postacia rowniez produkcja czy wynalazczoscia.
tylko taka mozliwosc jest zdecydowanie nie na reke wlascicielom gry, bo wielu ludzi wlasnie po to, zeby miec taka mozliwosc utrzymuje 2 platne konta.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej