Forum Gry > World of Tanks
Nadchodzące patche
Starakopara:
--- Cytat: Thak'Ra w Grudzień 23, 2010, 12:49:07 ---PzII Luchs: reduced visibility during movement.
VK 1602: reduced visibility during movement.
O to chodzi? Ja to zrozumiałem w ten sposób że scouty będą mniej widoczne a nie że on będą mniej widzieć.
Tak jak to:
- Increased visibility for tier 8-10 heavy tanks by 25% during movement and at rest
- Increased visibility for all guns after firing by 20%.
Oznacza dla mnie że tier 8-10 będą bardziej widoczne a nie że będą lepiej widzieć, oraz że po strzale będziesz o 20 proc bardziej widoczny.
Jeżeli źle to rozumiem to proszę o poprawienie
--- Koniec cytatu ---
możliwe, że Ty masz rację a ja się mylę, okaże się po załadowaniu pacza i odpaleniu gry ;)
Doom:
--- Cytat: Starakopara w Grudzień 23, 2010, 12:43:01 ---ale autobus laduje szybciej niż G-Tiger czy jak mu tam, a wracając do zdmuchiwania jedną salwą kilku celów to wczoraj wieczorem na Lakeville widziałem jak autobus przylutował centralnie międy 2 TD-ki przyczajone na tej malej górce po stronie bazy z tymi zbiornikami za murkiem, oba efektownie pufneły ;), a miałem się tam swoją Jagdkicią na trzeciego wbić ;D
dobrze że posłuchałem głosu rozsądku i zająłem pozycję na prawo od nich 8)
--- Koniec cytatu ---
W pólowie bitew jakie grałem na lakevile przeciwnik na slepo pakował po dwa / trzy strzały w te krzaki i jeszcze drugie tyle na ta mała grań za nimi, jak widze w rozpisce przeciwnika cos ciższego niz gril / su5 to poprostu wole grzać srodkiem niż siedzieć w tamtych krzakach :P
Dux:
Znaczy się, że ja tyle sie namęczyłem, by właśnie doczłapać sie do T44, a tu okazuje się, że to nie koniec, bo wprowadzają jeszcze lepszy ruski medium tank?
I miej tu człowieku cierpliwość :P
Straszny:
jest malutki, zwrotny, ma bardzo pochyłe opancerzenie i prawdopobnie będzie zarąbiscie groźny - T54 będzie często królował w walkach
Panthera II to taki mniejszy ale szybszy KT - nic zaskakującego choć jest postęp, armata 105tka z JagdPanthery, sprzęt przewidywalny do bólu ;)
Na Pershinga ludzie psioczą że nieporozumienie i przypomina za bardzo T29/T32 i reszte
Doom:
A tu akurat wezme devów w obronę bo z tego co słyszałem o tym człogu to klasyfikowałem go jako Heavy nie meda
źródło takie se http://pl.wikipedia.org/wiki/M26_Pershing ale potwierdza moją wiedzę (przy okazji jak znam życie to to w WoT bedzie super pershing a nie podstawowa wersja)
EDIT
Dobra klient spachowany, tyle ze zrobił sie 'troche' niestabilny - 2 razy wywaliło mnie do windy, do tego uporczywie traci polaczenie z serwerem jak głupi. Ktoś jeszcze tak ma?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej