Forum Gry > World of Tanks

Nadchodzące patche

<< < (13/24) > >>

Doom:
Bład w rozumowaniu. Co z tego że tylko 10 pocisków jak już teraz autobus potrzebuje jednego zeby zdjąć prawie każdy cel? A te nowe maja byc przecież lepsze nie? I tak dobrze że nie dali tego potwora na bazie KT co strzelał bombami głębinowymi (premierowym strzałem w warunkach polowych zdmuchną chyba 3 czy 4 shermany)

ThakRa:
A gdzie tam widzisz nerf niemieckich czołgów? Ja się jakoś nie mogę doszukać

Starakopara:
ale autobus laduje szybciej niż G-Tiger czy jak mu tam, a wracając do zdmuchiwania jedną salwą kilku celów to wczoraj wieczorem na Lakeville widziałem jak autobus przylutował centralnie międy 2 TD-ki przyczajone na tej malej górce po stronie bazy z tymi zbiornikami za murkiem, oba efektownie pufneły ;), a miałem się tam swoją Jagdkicią na trzeciego wbić  ;D
dobrze że posłuchałem głosu rozsądku i zająłem pozycję na prawo od nich  8)

Starakopara:

--- Cytat: Thak'Ra w Grudzień 23, 2010, 12:40:46 ---A gdzie tam widzisz nerf niemieckich czołgów? Ja się jakoś nie mogę doszukać

--- Koniec cytatu ---

nie wszystkich, głównie scouty dostaną nerfa do zasięgu widoczności podczas ruchu
a te symboliczne zwiększenie celności armat to po prostu śmiech na sali :P

ThakRa:
PzII Luchs: reduced visibility during movement.
VK 1602: reduced visibility during movement.

O to chodzi? Ja to zrozumiałem w ten sposób że scouty będą mniej widoczne a nie że on będą mniej widzieć.
Tak jak to:
- Increased visibility for tier 8-10 heavy tanks by 25% during movement and at rest
- Increased visibility for all guns after firing by 20%.
Oznacza dla mnie że tier 8-10 będą bardziej widoczne a nie że będą lepiej widzieć, oraz że po strzale będziesz o 20 proc bardziej widoczny.

Jeżeli źle to rozumiem to proszę o poprawienie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej