Forum Gry > World of Tanks

Nadchodzące patche

<< < (15/24) > >>

Ptysiu:
Nie miałem jak dotąd podobnych problemów Doom. Natomiast pojawienie się (w końcu!) Pantery II to najlepszy prezent jaki ekipa z Wargaming mogła mi sprawić. Po dojściu do KT stwierdziłem, że nie mam zamiaru dalej grindować niemieckich czołgów ciężkich, a Panterke I od dawna mam wymaksowaną i generalnie używałem jej jako maszynkę do robienia expa dla innych czołgów.

Mam nadzieję, że nano-KT spełni moje oczekiwania, choć "na papierze" przynajmniej ten pomysł wygląda tak, jakby nie mógł się nie udać. Działo-morderca, speed T-44, z silnikiem 980 koni, przy jedynie o 2t większej masie i zawracanie w miejscu neutralizujące z gruntu stosunkowo niską prędkość obrotu wieżyczki = <3. Nareszcie mam co grindować z uśmiechem na twarzy :D.

Doom:
PII już jest zdeklasowny przez t54 - wrazenia po walkach z nim: sukinkot nie do ubicia

Dux:
I tak nowy narrator dla polskiej wersji wymiata. Mówi tak energicznie jakby go do tego gadania wyciągnięto wprost z radzieckiego gułagu i karmiono miską kaszy na dzień :P

Doom:
małą miską kaszy. ma ktos patent na przywrocenie starego lektora"?

Ptysiu:
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/22470-polski-lektor-on-to-robil-za-kare/page__pid__312645#entry312645

--- Cytuj ---Dobra mam już. Te dwa pliczki które są w podanym linku wrzucić do folderu X:\World_of_Tanks_closed_Beta\res\audio i podmienić. Mamy polską wersję językową z amerykańskim lektorem. To tyle.

--- Koniec cytatu ---

W poście autor zamieścił tez link do plików. A ja po raz kolejny cieszę się, że nie zmieniłem wersji językowej z angielskiej na polską ;).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej