Śmietnisko > Off Topic

Offtop, z tematu o AAA

<< < (5/6) > >>

MMoroz:
Moze by jakis moderator tu wpadl , wywalil smieci i rozdal troche banow( w tym kilku moderatorom ktorzy tez niezle sie tu produkuja ).

P.S.
Zamiast do flamewaru dodajcie uprawnienie do KSOD to moze bedzie sie tu dalo cos przeczytac( szybkie baniki na miesiac dwa jak ktos zacznie flame powinny pomoc )

amra:
Wasza znajomosc historii MC & Bob poraza. Litosci, pogadajcie o czyms innym :D

1) MC zrobilo wbilo scyzorky bobowi w plecy, plusujac sie z goonsami i tworzac twor zwyany "Tortuga" w czasie Delve War I
    PO rozgromieniu goonsow + ruscy, BoB przejechal sie po MC i tak zakonczyla sie pierwasza wojna.
2) w drugiej rozwiazano BoBa i delve zajeli goonsi
3) w trzeciej rozwiazano goonsow i stary BoB pod nazwa IT odbil swe tereny z przed I Delve War.

gosti:
Podoba mi sie, ze w co drugim poscie jest wzmianka nt. Atlasu. Heheh

Venzon 2003:

--- Cytat: Anna Nietrzeba w Wrzesień 12, 2010, 20:06:30 ---Nie jestem zaskoczony, że IT zaatakowało AAA to wpisuje się w ich długą tradycję napadania na (ex)sojuszników kiedy nie są już potrzebni. Min dlatego odpowiednika NC na południu to raczej dłuuugo nie będzie bo wszelkie sojusze z Bobem to jak podpisanie cyrografu z diabłem  ;D

--- Koniec cytatu ---

fyi AAA nie jest sojusznikiem IT od kilku dobrych miesiecy, wrogie relacje nastaly po kampanii na NC

CoeathalVega:
"sojusznik" - to chyba nie pasuje do definicji naszych stosunkow z AAA, ktorzy podczas delve war II (kiedy goonsi znukowali nam sojusz) pojawiali sie gromadnie 20-30 bomberami "pomagac", juz pomijam ich wielgachny wklad w nasz ostatni fail na polnocy :p

niech zdychaja tbh :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej